110330 - 20 grader VARMT!

Idag efter jobbet skulle jag och Karin gå och se på våra tatueringar. Men då var det såklart siesta! Denna siesta alltså. Så då blev det inget med det.


Sol och varmt!


Tatueringsstudion... Som var stängd!


Istället gick vi hem en sväng och åt lite mat från vårat tomma matskåp (eftersom vi ska flytta..) och sen gick vi ut i solen (som värmde idag!!) och åt en glass från Dino. Vårat favoritställe ♥


Ser ni? +20! Och idag visade den rätt, haha.


Älskade Dino.


Två glada tjejer som får avnjuta sommarens (?!) första glass i solen. Och ser ni, vi har bara kofta på oss!


Sen så drog vi ner på stranden en sväng för att kolla läget. Haha, här kan ni se utsiken. En av dom omtalade nakengubbarna. Eller han här är väl inte så gammal. Står HELT naken och pratar med folk. Sen så såg hans "kompisar" att jag fotade han och då ropade dom att han skulle komma till oss där vi satt. Måste jag säga hur fort vi ställde oss upp och sprang hem?! HAHA!


Tänk att ligga och sola en vacker dag på stranden, vakna upp och ha hans denna nakna man i ansiktet. Nejtack.


Finns så grymt många duktiga människor här. Vart man är går så håller dom på med massa roliga grejer som man själv aldrig nånsin skulle klara av!

Nu ska vi och få nycklarna till nya lägenheten och städa ur den. Sen ska vi dra förbi studion om vi hinner och se ifall vi kan få en titt!! :) Spännande.

BESOS y ABRAZOS! = pussar och kramar ;)

110329 - Dåligt humör!

Då kommer bilder från igår då, till att börja med ;P


Karin var lycklig tjej vid Torre Agbar!


Och jag med!


Sagrada familia på kvällskvisten. Det var typ läskigt! Haha. Var grymt stort och så var det mörkt ute! Synd bara att det inte blir färdigt nångång. Men det är väl ändå en del av hela grejen, att det tar otroligt länge innan det är färdigbyggt!


Karin sprang över andra sidan gatan och tog en bild på mig nedanför Sagrada Familia. Fattar ni hur stort det är? Haha ser ni mig ens?! :D


Härligt i djungeln utanför Sagrada Familia, haha.


En liten park!

Sådär, det var några av gårdagens hundra bilder, haha. Idag efter jobbet har jag och Karin varit i tatueringsstudion. Yes, ni läste rätt. Det verkade jättebra där och dom var duktiga, så vi kör! Imorgon ska vi dit och kolla på våra skisser, och ifall det ser bra ut så kör vi. Antingen imorgon eller så på måndag. Men mamma, moster osv - oroa er inte ;) Kommer bli fem små fina svalor som flyger från foten och upp mot vaden :) Kommer inte göra en för varje person i familjen, eftersom att då måste jag ha många fler än fem, haha. Så istället kommer det bara vara en fin symbol och även en fin tatuering!! :) Suuuperfint. Imorgon skulle vi börja flytta, men hur det kommer bli återstår att se eftersom att vi tydligen måste betala deposition nu mitt i allt. Hmm. Vilket skit alltså. Nä nu är jag trött och grinig. Hejs.



110328 - Torre Agbar, Sagrada Familia och hjälp!!

Hejsansvejsan. 

Ikväll skulle vi åka och se på Torre Agbar som är finast på kvällen. Det är en av Barcelonas högsta byggnader som innehåller mestadels kontor. På kvällen ser den så här fin ut! Sen såg vi byggställningarna på Sagrada Familia inte så långt bort så vi knallade dit en sväng. Haha. Inte många turister som är ute och fotar 22-23 en måndagkväll kan jag ju säga. Men det var mys! Klockan är så himla mycket nu så jag måste försöka sova. Men imorgon ska jag ladda upp massa bilder från idag!! :)








Jag har en fråga. Jag vet att jag vill tatuera in fem svalor. Varför fem och varför svalor? Dels för att det är sjukt snyggt! Sen så är det så... Att jag har alltid varit i sommarstugan med familjen varje sommar så länge jag kan minnas. Det är sommar för mig. Att gå till stranden, att äta mariekex, att busa med min ena farbror, att åka och fiska med pappa i båten eller att att åka och fiska med hela släkten på en stor utflykt till någon skogskoja. Bygga midsommarstång med Isabel. Ha skattjakt. Sätta potatis. Plocka lingon. Leka restaurang i lillstugan. Plocka blommor. Sena kvällar och nätter vid grillen och höra morkullan leka i skogen. Full rulle med familj, släkt, grannar... Alla. Haha. Ja, kan ju fortsätta här i hundra år för stugan är verkligen sommar för mig, sen 21 år tillbaka. Då kommer själva poängen. Varje solig sommarmorgon när man vaknar så sitter svalorna där utanför fönstret på eltråden och kvittrar. Går man till uthuset och ska hämta något eller bada bastu så har dom byggt något bo där. Alltid! Så varför inte då göra en svala för pappa, en för mamma, en för syster, en för världens bästa lilla tjej och så mig själv såklart! Min bästa familj ♥ Att göra den här i Barcelona är ju inget att fundera över. Minne för livet.

Nu till frågan... Vart fan ska jag göra dessa små fåglar?! Haha. Först tänkte jag handleden. Men då kommer den alltid synas och det vet jag ju att jag inte vill att den ska göra.

Sen tänkte jag på sidan av ryggen, som att dom flyger bakifrån ryggen och framåt? Men sen kom jag på att dom kanske blir fula den dagen jag föder barn?

Sen tänkte jag från foten och upp mot benet?

Och sen tänkte jag nedanför axeln?

HALLÅ hjälp mig! Har ju motivet klart. Måste bara veta vart! Haha.


110327 - Razzmatazz

Hejhå!

Då börjar vi med ett gäng gamla bilder.


En natt på Shôko för ett tag sen. Ove Sundberg från Solsidan skulle man kunna tro, haha!!


Emilia, Rachel, Karin och jag på gratis middag + vin @ Sotavento en dag!


Pannkakor och jordgubbsmojitos på Bistro42!


En härlig dag i parken! Ska dit och ta bilder någon härlig dag :)


Igår började vi dagen med att sova 14 timmar. Haha. Sen gick vi till Mare Magnum, ett köpcenter rätt nära oss. Shoppade loss som aldrig förr, nästan. Hittade endel saker ja. Tog med kameran så här får ni lite pics frn en underbar lördag!


Vackra hamnen.


En liten båt i hamnen. Haha.


Ben and Jerrys. Det var här vi åt våffla med glass + chokladsås. Fattar ni hur gott? :D



Inatt var vi på Razzmatazz. En nattklubb med 5 våningar! Först vid 22 drog jag och Karin till Linda och John. Där drack vi sangria och kollade på youtube-klipp så vi fick hemlängtan, haha. Norrlänningar. Sen då... Då tog vi taxi till Razz. Det var sick. Gick till ett dansgolv, gick till ett annat, och sen tillbaka till det första. Haha. Spelades The Killers, Empire of the sun, Beatles osv. Grymt härlig musik. Var som att vara på festival! Träffade härligt folk också och fick öva på spanskan. Haha katastrof. Kom hem vid 7-8 imorse efter att äntligen fått tag i en taxi. Sen så var det dags för köttfärssås och spaghetti och sen tack och gonatt. Eller gomorron.


Två brudar som är redo!!



Karin och jag på Razzmatazz! Se ena dansgolvet, sick.



Bästa dansgolvet! YEY!


Vaknade vid 15 och har sen dess hunnit vara ute en sväng i det härliga vädret! Käkat en pizza och kollat lite Big Brother. Precis som en söndag ska vara! Imorgon är det måndag. Jag längtar inte. På tisdag ska vi börja flytta också. Gah.



Nu är det dags att natta igen! Härligt ;D Pussgonatt.

110325 - Onsdagsfest och fredagsmys!

Hola!

I onsdags bestämde vi oss för att ta en tur till Shôko som jag skrev tidigare. Där åt vi litegrann och så drack vi lite mer. Gratis cava till maten, gratis drinkar 00-01 och sen VIP till klockan 04 nångång. Hämtade jackan i garderoben tillsammans med några andra, och mitt i allt stod jag och såg på när en kille blev slagen blodig och det hela slutade med en himla tårkalas och ambulans. Sjuka jävla idioter som tror att man kan taffsa men ändå inte kan ta att någon säger åt dom. Men allt gick bra ändå. Kommer nog bli aningen komplicerat ifall vi måste vittna, i det här landet av alla ställen... Men förhoppningsvis slipper vi det!

Det är lite kul här i Barcelona. Vill man gå på någon nattklubb skriver man upp sig på en lista på ex. facebook. Då säger man bara det när man kommer till klubben, att man står med på listan. Det är lolika tidsbegränsningar på listorna. Vissa innebär gratis inträde till kl 01, vissa till 02 osv. Vissa dagar är det gratis sushibuffé, vissa dagar är det gratis middag, vissa är det gratis drinkar osv. Oftast är det bara för tjejer. Haha. Som nu i onsdags var det gratis middag + cava då för tjejer från kl 22. Kring 00 fick killar komma in.

Anyyyway. Jag och Karin kokade oss granatäpplejuice eftersom att vi så gärna ville göra Rosa Pantern och ingen här verkar förstå vad vi menar när vi säger att vi vill köpa grenadine! Men riktiga kvinnor reder ju sig själva ;) Blev gott faktiskt.


Steg nummer ett har ni här. Kärnor från granatäpple som ska mosas ner till en saft.


Sen sila bort alla kärnor och bara få saften kvar.


Och så det färdiga resultatet, yey!

Och eftersom att jag inte vill bära med mig min älskade systemkamera på nattklubbar så kommer här ett bildregn från några av fredagens bilder, snodda av min roomie Emilia! ;)


Karin och jag på middag på Shôko.


Karin, jag, Denice och Rachel häller i oss cava ;)


Hela gänget ute på terassen på Shôko.


Så himla fint!

Lär komma upp vimmelbilder snart så kanske slänger upp någon efter helgen om det går att visa dom, haha.

Torsdag hade vi igår och då var jag i princip död på jobbet. Gick ändå bra och så fick jag ju prata med Ida i telefonen så då blev det lite bättre ♥ Och idag har vi fredag! Skönt med helg. Har ätit en smaskig middag - Bakad potatis med skinkröra. Grymt lätt att göra och blev faktiskt riktigt gott. Har även hunnit få i mig en munk och lite pringles. Ikväll blir det bara chill. Lite gotta och en film och så en herrans massa timmar med sömn på det. Då kommer jag vakna upp utvilad imorgon när solen lyser där ute! Wie.


Härlig dag idag! Väntar dock fortfarande på den där STEKHETA värmen!


Klarblå himmel. Och grannarna mittemot har tydligen tvättat idag ;)


En "bakad" potatis med skinkröra. Yummie!


Donuts con chocolate y croissant con chocolate blanco. Mm-mm!


Nu ska jag duscha, sen ska jag ta min pringlesburk och ett glas vatten (ja, det är lyx) och sen lägga mig i sängen och kolla på någon film tillsammans med Karin. Imorgon lovas det stor sol och 19 plusgrader. Det gillar jag. Hoppas det inte blåser så mycket då. Blir kanske en tur till någon park och hoppas på att få lite färg på den här bleka kroppen :( På kvällen väntar Razzmatazz och det kommer bli grymt! Då vet ni det. Pusselipuss

110323 - Viva España

Åh, blir så glad av alla kommentarer och besökare! :) Nu är det storkok här på San Miquel. Det blir stekta nudlar, kyckling och stekta grönsaker. Mums! Sen ikväll ska vi official party av filmen "No Strings Attached". Middag + gratis drinkar och party natten lång! 



Idag är det soligt här i Barcelona och 16 grader, men som vanligt blåser det mycket. Annars hade jag sprungit raka vägen ner och tagit mig ett dopp, men det får väl vänta till i maj då.. Haha. Whatever, är en bra dag hursomhelst! :D

110322 - En dag på stan

Nämen vad kul att logga in här på bloggen och se att jag har över 700 nya läsare idag! Ser att jag är på blogg.se's första sida. Hej alla nya läsare!! Hoppas ni är här för att stanna! :D

Idag var det alltså en ledig dag som stod på schemat. Jag och Karin har sovit länge, städat och gått på stan! Det är så kul att gå på stan när man är utvilad och inte har varit där på ett tag. Blev endel sommarplagg som fick följa med hem. Och presenter till mina fina där hemma, såklart ;) Saknar er!



Även om det står +22 så är det typ +14. Det blåser så galet mycket!


Ja, ni ser ju själva..


Sen kom vi till ett av alla H&M. Litet va? Haha.


Och ett annat H&M. Grym entré. Väldigt gammalt, men fräsch byggnad :D


Den här söta lilla (!) godisbutiken heter Happy Pills. Första gången jag och Karin gick förbi här så undrade vi vad det var för spännande, haha. Men är såklart massor med gott godis! Man tar på sig en plasthandske och sen plockar man godiset antingen i små burkar, dosetter och som vi gjorde - en liten påse. Som ett litet apotek, haha. Lite dyrt är det ju, men tusans så gott!!


På med handsken och plocka! ;D



Så sant ♥


Sen gick vi hemåt och då var det mörkt! Carrer Del Bisbe's Brigde har ni här.

Nu är det sovdags. Imorgon är det jobb igen. Skönt att vara lite utvilad nu iallafall. Ser droppar på fönstret, inte kul. Hoppas på bättre väder när jag vaknar!


110321 - Sjuker

Usch, det är sjukt tungt att jobba när man är såhär förkyld. Först blev Karin och Emilia sjuka men jag mådde fint ett bra tag. Sen var det min tur... Gah. Jag vill väl inte vara sjuk!! Har iallafall varit och införskaffat lite medicin. Tydligen är spansk medicin mycket starkare än i Sverige och det ska göra susen, haha.



Ja mina vänner. Idag blir det storhandling, är ju trots allt måndag! Om det är någon som har matförslag (utan ugn) så vill jag gärna ha dessa!!! :D



Imorgon är det tisdag och då är vi lediga! Vi har två semesterdagar per månad (så har sammanlagt 3st nu) och bokningssystemet kraschar hela tiden på jobbet så nu fick vi ta ut en semesterdag och testa om systemet funkar när vi är färre som jobbar istället. Inte mig emot, behöver verkligen vila. Så det ska bli skönt!

Nämen det var allt. Förlåt att alla bilder är stora och kassa osv. Men jag har fortfarande inget bildredigeringsprogram!! Blir tokig.


110320 - Birds

Jag vet inte om jag nånsin kommer våga göra en tatuering... Man ska ändå ha den hela livet så är väl inget man kommer på över en natt. Tidigare ville jag ha någon fin text, och det kanske jag vill fortfarande... Men har alltid tyckt att fåglar är fina. Så nu är det nog fåglar jag gillar mest. Vem vet, kommer jag hem från Barcelona med en tatuering? HÄHÄ ;)











Bilderna är från Tattoologist. Gah, så himla fina! ♥

Nu ska jag ge upp och lägga mig istället. Kroppen är risigare än tidigare, jävla förkylning. Och det är ett himla projekt att vara sjuk från jobbet här ska ni veta så det är man inte i onödan. Pussis!


110319 - Pannkaka!

Hallådär!

Igår var det fredag som ni kanske minns. Var grymt skönt väder men det fick man ju inte ta del av eftersom det var jobb. Men så är det. På kvällen blev det pannkakor och jordgubbsmojitos på Bistro42. Det har nog aldrig varit så gott som igår! Haha. Sen så drog jag med Emilia och gänget till Opium. Där hamnade vi i VIP och det var ju trevligt med gratis alkohol :P Sick. Träffade iallafall grymt härliga människor och vid 06 tyckte jag att det var dags att gå hemåt. Gick strandpromenaden hem med en tjej från Slovakien (eller var det Slovenien?), en spansk jobbig man och två norrmän som var våra grannar visade det sig, haha.

Idag har jag och Karin varit i Parc de la Ciutadella och gud så fint det var!! Tog inte med kameran eftersom risken att bli rånad är alldeles för stor eftersom risken att man somnar också är stor! :P Träffade några tjejer från jobbet där också. Var iallafall skönt, 19 grader, men det blåser så kallt :/

Ikväll är det bara myskväll. Är för trött för något annat. Men då vet ni hur läget ligger till! Ska ladda kameran och damma av den så kommer det nog bilder imorgon ;)



Igår beställde jag och Karin varsitt läppbalm volume booster från StyleByTyra :) Haha spännande!

110317 - Paket från Suecia

Tjosantjosan. Idag fick jag två försenade födelsedagspaket hemifrån ♥ Och nu förstår jag varför det var försenat - det tar ett tag för bl.a. en närbildslins + kläder och annat kul från Forever21 att komma :D Ååh, blev så glad!! Tusen tack världens bästa mamma, pappa, syster + familj där hemma ♥ Ni är bäst.












Nu sitter jag här... Dricker sangria, haha. På två timmar befinner jag mig, tillsammans med Karin, Emilia och hennes vän Rachel, på Sotavento. Där har vi det så bra att gratis mat (buffé), obegränsat med vin + champagne och frukter i chokladfontän väntar på oss! Haha hur nice?! :D Jobb imorgon tidigt, så ska försöka att vara hemma iallafall 02. Lägenhetssökandet går väl framåt och bakåt. Jävla skit. Men vi har iallafall tak över huvudet 1 april ifall vi inte hittar någon lägenhet. Snälla svenskar. Nu ska jag make(a) up mig. Hasta luego!


110315 - Long time no see

Ska bara förvarna er. Mitt bildredigeringsprogram funkar inte längre så alla bilder är oredigerade och nu kan jag inte göra sådär fint som jag brukade tidigare :( Ska ordnas så fort jag får tid!! Har massvis med bilder som jag måste visa. Aja. Här är några iallafall..

Kommer inte ens ihåg allt vad som hänt sen sist. I fredags var det dags för en tur på Bistro 42. En bar som hade svenskt godis, svensk cider, skagenmacka, köttbullemacka, svensk musik osv. Där stannade vi länge och drog sen vidare till Shôko. En nattklubb. Kommer nog aldrig gå dit igen eftersom vakten + hon i baren var sjukt otrevlig. Blö. Kom iallafall hem vid 5-6 nångång efter att ha blivit utelåst i regnet! Haha så kan det gå.


Jag och Linda på Bistro 42. Vi hade matchande kläder, haha.

I lördags mådde jag bara skitskitskit. Men det förtjänade jag ju såklart ;p Blev inte mycket gjort då. Söndagmorgon vaknade vi på Sant Miquel upp av en parad längs stranden. Var bara hoppa i kläderna och gå ut för att ta lite pics, haha. Sen gick vi till katedralen och sökte upp ett ställe med god paella. Vi hittade ett mysigt ställe på Plaza Real och sen satt och åt och drack sangria, tills det var dags att gå hem igen :)


Karin och jag efter att vi äntligen tagit oss ut :p Dags att fota parad!!


Parad




Haha, så söta.

Sen tog jag och Karin en tur till Barcelona Cathedral. Vi fick inte komma längst fram till gudstjänsten för att man typ var tvungen att be då? Fattade ingenting så vi fick hålla oss på rätt sida om gudstjänsten, haha.


Trist att dom alltid måste bygga om så att man inte får ta fina bilder :(



Sjuuukt fint där inne!


Sangria



Och paella!

Idag blev man väckt av åska, hagel coh regn. Jag som trodde jag var i BARCELONA?! GAH!! Ska iallafall traska till bussen som tar mig till jobbet nu.

Har news också men det får vi ta en annan dag ;) Hasta luego!

110310 - En månad

Tjosantjosan. Det här inlägget skulle kommit igår men orkar inte ändra något. Måste bara ge en snabb update! Haha.

Idag har vi bott i den här lägenheten i en månad. Det är alltså en månad sen vi anlände till Barcelona. Tiden går helt sjukt fort! Har inte hunnit tänka efter vart jag är ens, haha. När jag och Karin låg på stranden idag så låg vi i solen (med tjocktröja men ändå...) så kom vi på en grej; ATT VI ÄR I SPANIEN! Haha det är så knasigt.

I tisdags var jag, Karin, Emilia och hennes kompis ut. Först såg vi när Barca spöade Arsenal i 15-20 min medans en sjukt stark sex on the beach slank ner, och sen gick vi och tog lite goda shottar på shotbaren, tog fel tunnelbana fast vi visste vilken vi skulle ta, och till slut kom vi till Opium! Bästa stället, absolut :D Där åt vi frukt doppade i chokladfontänen och snackade engelska med engelsmännen som absolut inte var fula ;) Hoooho. Vid 04 var det dags att styra kosan hemåt för att sen må piss dagen efter då det var dags att jobba. Men det gick ju det också. Sen slukade bankomaten mit visakort också och när det väl kom ut så klippte dom på banken det i två bitar. Man tackar. Så då var ett nytt beställt. Gah.

Idag har vi haft det varmt och skönt. +18 tydligen. Kändes dock inte så varmt men som sagt var så kunde vi ligga ett tag på stranden med jacka/tröja eftersom det blåser så mycket vid havet. Var två tjejer som badade och vissa solade med shorts och linne. Men det var inte okej, haha.

Har nog inte berättat att vi måste flytta ut från våran underbara lägenhet 1 april. Eftersom vi bara har hyreskontrakt månad för månad så är det tydligen så att en annan person ska flytta in hit 1 april. Så på 21 dagar bor vi inte här längre. Hoppas verkligen att vi får bo kvar på Barceloneta. Vill verkligen inte bo på något annat ställe!! ♥

Imorgon är det jobb som gäller. Sen är planen stan, svensk "fest" på en mysig bar här på Barceloneta. Godis, svenska drinkar, hähä, snus, skagen och köttbullemacka! Ja, ni ser vad bra ;) Sen ska vi ut. Opium tror jag. Hähä.

NU ÄR DET MAAAAT! Blir inga pix idag. PUSS!!

110308 - Ett paket i lådan

Idag har vi storhandlat Alcampo efter jobbet. 40 euro för en veckas mat, fantastico! Om det nu räcker hela veckan, haha. Sen fick en bankomat för sig att sluka mitt kort så måste dit imorgon och hoppas på att få tillbaka det. Jävla skit. Inget bra väder har vi haft idag heller. Det har regnat hela natten och imorse, och nu blåser det bara massor och är grymt stora vågor på havet. Inte kul. Men dååå ska jag berätta något som gjorde min dag. Ett paket i brevlådan från bästa Issa! ♥ Bästabästabästa kusselin! Saknar dig så, men snart är det äventyr för oss igen!! :)




Och finaste kortet! Haha! TUUUUSEN GOA KRAMOR, TAKK!! ;)

Nu är jag mätt i magen efter fajitas till middag. Dags att hälla i sig ölen och sen dra på någon pub och se Barcelona-Arsenal! Efter det måste det väl ändå bli Opium?? ;)


110307 - En dag i Barcelona

Idag har det varit en helt vanlig dag och vi har gjort absolut nada. Typ. Eller ja, jobbat då. Men systemet kraschade så vi har väl suttit ute i solen mest hela dagen. Faktiskt kunde man ta av sig jackan vissa stunder också, fantastiskt. Sen gick jag och Karin på promenad, grönsaksshopping och sen hem igen för att laga en dundergryta som blev smaskens. Alla affärer, typ, var ju stängda idag pga. att spanjorerna har fått för sig att slänga in en röd dag idag. Så är det.


Promenad på Barceloneta.


Promenad på Barceloneta.


Handlade grönsaker och frukt.





Men supermercat har då öppet även om det är röda dagar, hähä. Här handlar man dock bara i nödfall!


Tog en sväng på stranden men där blåste det kallt. Inget för oss. Hähä.


Söta lilla gröna fågel som vi ser titt som tätt. Vetefan vad det är för fågel? En undulat? Haha. Och ååh, finns så fina hus här överallt!



Sådär ser garderoben ut när tre tjejer bor i lägenheten. PROPPFULL med andra ord, haha. Och våran goda gryta!

Snart börjar det bli läggdags. Imorgon ska vi upp i gryningen och tvätta sängkläder så vi hinner hänga ut dom på tork på balkongen innan vi åker på jobbet. D.v.s. - klockan ringer 06.00! Gah.

110306 - Transbordador aeri del port

Hola!

Idag har det varit varmaste dagen sen vi kom hit. Tack för det! Man kunde nästan gå i tröja, utan jacka. Var helt okej varmt i linne och jacka. Vi mötte Linda och John och så traskade vi till linbanan. Fanns en restaurang där på 75m höjd, så det var väl ungefär på den höjden vi åkte. Stod först i kön 1,5 timme, hah. Sen kom vi fram till Montjuïc och då vandrade vi runt, bla. till Estadi Olimpic - Barcelona Olympic Stadium, och så åkte vi tillbaka. Jag och Karin blev sugna på en pizza så vi letade upp en pizzeria som ordnade en pizza åt oss utifrån våra önskemål, haha. Höll på att bli helt fel ingredienser men det ordnade sig ;) Satte os på en filt på stranden och käkade. Sen blev det kyligt så då gick vi hem igen! Bildbomb från dagen då.


Det var lite läskigt, men gick helt ok bra, haha.


Våran strand. Bakom det där stora huset är vår lägenhet! Andra bilden är på gymmets pool. Folk låg och pressade i bikini. Hit ska jag en varm dag och sola och bada. För bada i havet lär man ju få skjuta upp ett tag.


Där ser ni Colom, statyn, och Las Golondrinas. Det är båtarna som vi åkte med för någon dag sen.


Underbara Barcelona.


Där borta är Torre Agbar. Det är sjukt fin på kvällen när det är mörkt. Det är en av sakerna på vår lista ;)


Fin restaurang på Montjuïc.


Barca.


La Rambla ser man där. Och en härlig blomma ;D


Barca.


Så fint!


Aah, härliga vår :D


Fint ♥


Karin, Linda och John... Turisterna ;)


Parken


Olympiska stadion


Avslutade det hela med en pizza på stranden nedaför oss ♥

På ett tag kommer vår nya roomie hit. Vet inte om vi ska ut på Opium ikväll och käka lite chocolate fondue ;) Hade vart trevligt det. Aja, fantastisk söndag. Nu längtar jag efter mer värme och mer sol! För nu vill jag sola och bada, hähä.


110305 - Fiesta

Igår blev det förfest med 8 st andra hos Åsa, eller ja, 9 st andra med hunden som ville joina halva natten ;) Mitt i allt var klockan efter 02 och vi som skulle ut hann inte komma till Opium Mar innan listan slutade gälla... Så blev att lägga ut 20 euro på inträde då, men whatever. Då ingår ju en drink iallafall. Hade en skojsig kväll där iallafall! :D Dansade, shottade, träffade italienare och fransmän och fick frågan flera gånger om jag var från London. Vet dock inte varför? Haha! Klockan gick och vi hängde inte med, så när den blev 05.45 var det dags hämta ut jackan och traska hemåt efter stranden :)


Taggade tjejer!


Vi tog oss fram till Åsa, som har finaste takterassen!






Jag och Åsa var taggade på Opium Mar!!


Åsa, jag och Elin ute på Opium


Italiano eller french? Ingen aning, men han ville iallafall ställa upp på bilden ;) Haha!


Knasig bild pga. blixten, bara så ni vet! Haha. Men alla brudar samlade, + random kille som tyckte om att vara med på kort.


Sara, Elin och Åsa!


Transorna som dansade på Opium, hah.


Idag har det varit en riktig bakisdag. Sovit och ätit, typ. Men nog är det värt ibland. Blir då inte många knop ikväll. Lite big brother skulle jag tippa på. Är dock inte trött så vetefan hur jag ska kunna somna inatt. Men men. Imorgon måste vi iallafall försöka ta oss ut för enligt vädergudarna så ska det vara SUNNY och VARMT imorgon. Så snälla, snälla, snälla låt det stämma. Kanske man iallafall kan skippa jackan... Hade ju varit underbart.

Sen en jobbig grej. Igår på Opium så var det en sån jääävla snygg kille där som såg exakt ut som Robert Pattinson. Gaaah, även fast både jag och Karin pratade med han så fick vi inte tummen ur att ta fram kameran så hade ni fått se. Var galet likt!! Grrr ;)

110303 - Rent och pent

Hello Sweden. And Norway. And Spain. Och alla andra. Tänkte meddela att vi har fantastiskt väder här i Barcelona! Idag har det varit +8 grader och regn! Underbart. NOT.

När man bor i en lägenhet med vitt klinkersgolv så måste man städa ofta. Ikväll drog vi en storstädning, slog igång tvättmaskinen och faktiskt så satte vi undan resväskorna också! Haha på tiden kanske. Men nu är här så rent och fint i varenda vrå, typ. Dags för en dusch och sen lite big brother och innan klockan 23 är det sovdags.


Vi har haft skurhinken på balkongen i några dagar, så under den tiden har stranden blåst in i den, haha.


Soffan har fått agera jackhållare, men nu blir det ändring, haha. Sen så hade vi visst lite skor också...


Rent och fint!!! :)


Skinande rent, tada!

Imorgon mina vänner... Då är det fredag. Fredag innebär jobb 9-15 och sen blir det förmodligen middag och stress. För på kvällen blir det partaj och fan så taggad jag är!! :D

Och vad kul med kommentarer, gullisar!! ♥ Fortsätt så! :D Sen så undrar jag hur man lägger upp filmer från kameran här? Eftersom dom är alldeles för stora så måste jag på något sätt göra om dom till mindre så det går att lägga in på bloggen... Men hur? Hjälp! Någon?


110302 - Billigt och bra

Idag blev det stan efter jobbet med Karin och Åsa. Det är inte svårt att bränna pengar i den här staden inte. Sjukt fina kläder och skor och ätbara saker. Men idag blev det bara ett linne, en tröja, och ett par skor för mig.


Gissa hur mycket jag gav för dessa snyggingar? 340 svenska kronor. Helt OKEJ. Var någon form av rea där vi var. Craaazy.

Idag var det tre veckor sen vi lämnade Luleå. Förstår ni hur knasigt det känns? Tiden går så himla fort här. Bara 10-15 helger kvar här, sen... Ja, det får vi se ;) Men skönt att tiden går fort iallafall! Eller både och. Är ju stressad hela tiden att hinna se alla 458459 sevärdheter vi vill se och gå på alla barer, nattklubbar, äta all god mat som finns överallt, träffa folk... Blabla, ni fattar :D

110301 - Nu är det MARS!

Googlar och googlar. Älskar GOOGLE! Men vet ni vad jag googlar på? Och vet ni vad jag inte älskar? Att det är pissväder här närmsta tiden. Eller nä det är verkligen inte pissväder, det är sol och skönt. Lite kalla vindar. Inte stekhett så man kan steka! Men då kan man ju sända en tanke till er som går i dunjacka där hemma, då känns det lite bättre. Men allvarligt, nu behöver jag sol och värme. Vill ju sola. Bli brun.


SOLIGT var det idag! Folk på stranden, surfare i vattnet och segelbåtar som guppar på vågorna. Men som sagt var, det är inte varmt för det!



Tog en bild nyss med camen. Såhär knallvita är vi just nu!! Men okej, den är 7-8 år gammal... Söta barn var vi.



Och en till sak... Varför vill ingen kommentera min blogg?? :(


RSS 2.0