111212 - Fantastiskt.

Ibland ær det bara konstigt hur saker och ting kan førændras så fort...

Hursomhelst. Hade en av dom bæsta søndagarna på længe igår. Dagen børjade med att Robin kollar fel på busstiderna och vi missar bussen till Orkanger. Men vad gør det nær BK finns? Hehe. Vi tog oss iallafall fram, bara några timmar senare.. ;) Så åkte vi hem till hans pappa + familj och åt mat och fikade. Busade med deras supersøta kattunge också ♥ Sen åkte vi till farmor som gav oss julklapp som vi øppnade direkt, hihi. Hon hade stickat så fina sockar åt oss! :D Så åkte vi vidare igen, till Lensvik. Blev det mer mat hos hans syster + familj och bus med lilla Markus :D Sååå åkte vi vidare till hans mamma, lillasyster och lillebror.. Spelade wii och jag ÆGDE i bowling ;) Hihi. Så var det nattinatt.

Imorse tog jag en morgonpromenad till båten och åkte tillbaka till Trondheim. Helt sjukt också att jag børjade gråta direkt jag satte mig på båten. Varfør? Før att jag saknade Robin, redan!! Haha.

Det finns verkligen inga ord som kan beskriva den kærlek jag kænner før Robin. Han ær den absolut bæsta och jag ær så lycklig som har honom, att han ær min och att han alltid kommer vara det. Min finaste. Nær jag inte har min familj inom ræckhåll så ær det så himla skønt att kunna åka till hans familj och bara vara.

111205 - Julbord, julpynt och julbak!

Helgen har varit och farit, och snöat har det gjort! Härligt :) Igår var jag och Madde på IKEA och åt svensk julbuffé. Var sjukt gott och började inte längta hem mindre, hihi. Snart! Så köpte jag lite mer julpynt (förlåt Robin men nu har vi det ju faktiskt jäääättemysigt hemma ;)) och fixade.
Idag var det då måndag och jag har varit ledig! Har sovit halva dagen och när min babe drog på jobb så mötte jag Isabel så handlade vi saker till att baka pepparkakor och saffranslängd! Och inte nog med det - Madde kom också! :) Så vi har bakat, druckit glögg och fikat! Haha dock inte lätt att handla alla ingredienser i detta land. På mataffären så fattade knappt han i kassan vad SAFFRAN var när Isabel frågade efter det, men kom fram till att det inte fanns där, utan en kvinna som handlade innan oss sa att det säljs på apoteket (???), så vi stövlade dit. Stövlade ja, regnar ute. När vi kom dit fanns det såklart ingen saffran kvar utan det fanns inne på apoteket i stan. Då fick Modulen inhandla det ;) Ja då skulle vi sätta igång. Nä, vi hade glömt mandelmassa. Gick och mötte Madde vid bussen så drog vi på mataffärn och sökte mandelmassa... Hittade ingen. Frågade en kille som såg ut som ett frågetecken när vi sa ordet mandelmassa. Så började han gå till baksakerna, och jag frågade om han ens fattade vad vi menade men inte det. Google translatade lite och det blev mandel lim, näää inte helt rätt. Nåja, kom fram till att det var nästan samma ingredienser i marsipan så köpte det :p Blev jeeeefligt gott iallafall!! :D
Bagarn Ibbo!
Madden har koll på marsipanen.
Pepparkakor, saffranlängd och glögg! ♥
Nu väntar jag bara på min finaste som kommer hem vilken minut som helst! :) Då blir det mys och sen gonatt! För imorgon är det jobb :)

111201 - Första december

Mycet har hänt. Robin har mött min familj och min släkt på mammas sida. Moster begravning var fin, precis som hon hade velat ha den. Fattar fortfarande inte att hon är borta, gå verkligen inte en dag utan att jag tänker på hur hon har det...

Igår var jag hos barnmorskan på första besöket. Var inget speciellt. Urinprov, information och massa böcker. Det är så kul att följa med och se hur barnet utveckla där inne! Mycket som händer, och till slut kommer det ut en bebis som jag och Robin sen ska uppfostra till en underbar människa ♥
Bräcke, skitställe.
Fina Överkalix. Lite vinter var det iallafall.
Och så blev det mörkt på en gång...
HAHA härlig bild. Mina favoriter ♥
Första advents-frukost!
Mys med grillad korv osv ute i en stuga.
Världens finaste!!
Julskyltning!
Kom tillbaka till Trondheim och gick på Choco Boco med  Isabel ♥
På Solsiden var det mys!
Så gick vi till NB58, vårat gamla kollektiv, och hälsade på. Mys!!
Nu är det jobb som gäller!!

RSS 2.0