110922 - Ensam

Idag har jag jobbat och sen drog jag, Madde och Isabel på IKEA. Hihi. Köpte lite fina saker till nya rummet. Ni förstår att i våran lägenhet har vi tre sovrum och bor fyra personer. Vi ska bo här 5 månader och nu har halva tiden gått. Det innebär att jag och Isabel har delat rum från vi flyttade in tills nu, medans Madde och Ida har haft varsitt rum. Idag var det dags för mig och Isabel att få egna rum och jag fick mittenrummet. Helnice :D Så nu är här ROSA och fint!! :) OCh det har vi pysslat på med hela kvällen, hehe.
Och ja, det är bara småsaker som lådor osv som är mitt. Möblerna tillhör lägenheten ;)
Men så ska ni få se Isabels mysiga rum :D
Ihelgen ska vi få upp bilder på väggarna! Haha lite kalt just nu.
Imorgon är det jobb på Ordning&Reda, och sen ska jag raka vägen till Robin för där blir det tacos, film och mys :D Wie, längtar!! På fredag är det Idolmys med mina roomies och Vilde tror jag ♥ Lördag är det fest hos Robin, kanske byn? Vem vet ;) Söndag är jag LEDIG så då ska jag bara slappa. Aaah. Just nu kunde jag absolut inte haft det bättre i mitt liv ♥
Jaja, då är det bara försöka sova då... Första natten ensam på evigheter. Det suger. Men kanske är skönt också ibland, bara att jag inte fattat det ;p Natta!

110919 - Höst och höst och höst

I lördags drog jag och Isabel på fest med Douglas hos resten av Sundsvallarna. Det var ju koseligt med korvfest. Sen drog jag och Ibbo på Downtown. Fifan, var längesen. Säkert 1,5 månad sen!! Eller mer?! Blev iallafall en tidig hemgång, blö.
En kväll på Mellomveien. Spooooky.
Isabel började äta på fingrarna...
Jonssa var sur för att han förlorade...
Dogge skulle härma KOSSAN men visste inte riktigt hur man gjorde så först blev det en gris...
Och sen...?
Men sen fick han till det!
Jag ville typ också leka kossa...
Sjukt coola grabbar
Söndag var det dags för jobb och det gick ju fint. Sen cyklade jag till Robins nya lägenhet och där koste vi oss bara :D Så sjukt mysigt med höst!!
Idag var min första jobbdag på Ordning & Reda. Gah vad jag redan älskar det!!! :D Så nu blir det upplärning i några dagar. Kommer jobba på TRE olika ställen den här veckan, haha. Men det går bra det också, iallafall när det bara är den här veckan.
MYSIGA Trondheim!!! :)
Nu är det verkligen höst i Trondheim, mys.
Nu ska jag bara sitta här och läsa mina papper och försöka fixa ihop mina jobbdagar i veckan. Sen kommer Isabel hem och då ska vi äta en helt sjukt god middag så ni anar inte!! :D Sen borde väl Dogge komma hem också... Inge kul att vara ensam hemma :( Så drar jag till Robin senare eftersom att det är jobb på IKEA imorgon = nära, hähä.
PUSSIS!!!

140911 - Bästa onsdagen

Förra veckan på onsdagen var jag på arbetsintervju. Jag vet att jag vill jobba i butik och hålla på med försäljning, marknadsföring osv, därför sökte jag jobb på Ordning&Reda här. Intervjun gick bra och idag så var det "omgång två" så vi drack kaffe och pratade. Jag gick därifrån så sjukt glad för jag fick jobbet! Nu har jag mina två jobb som passar mig perfekt och som jag kommer lära mig massor av!! :D Är helt sjukt glad så det finns inte. Förrutom det har jag mina fina vänner här och finaste Robin ♥ Jaa, vad mer kan man begära? :D

Nu ska jag fortsätta vara lycklig och göra mig klar för jobb på IKEA, woho.


120911 - Lavlavlav

Jag blir glad varje gång jag vaknar och du ligger brevid mig och spelar krigsspel ;) Jag blir glad när du mitt i allt skickar ett fint sms som gör min dag. Jag blir glad när du uppmärksammar saker som ingen annan. Jag blir glad av att somna i din famn. Jag blir så glad av att du är så glad varje gång jag ser dig. Du är bäst och jag är så sjukt glad att jag har träffat dig, sötnos ♥ Kärlek.


111009 - Sjuk och sjukare

Sådär, då har jag varit hemma från jobbet i en vecka. Åkte till läkaren igår igen och fick starkare antibiotika, så nu jävlar ska jag bli frisk SNART! Som tur är så har jag blivit väl omhändertagen av både mina tjejer och snällaste gutten ♥ Ni vet att ni är bäst. Har blivit endel filmer, serier, soffan, sängen, apelsinjuice... Ja, ungefär så. Ikväll är det fest i kollektivet, reunion. Kul att JAG är sjuk då och inte får dricka. Om jag orkar ska jag iallafall svänga förbi och säga hej... Nykter. Hade ju varit kul att träffa lite folk kanske. Extremt sällskapssjuk är jag också nuförtiden, haha. 

Jaja, ska väl inet klaga så mycket... Vi bor precis vid en skatepark och idag är det ett Volcom-team där och håller i någon tävling, så har ju inte den sämsta utsikten från vardagsrummet så att säga, hähä. Även om det var lite väl mycket småpojkar.... Haha.




Så kan jag ju avsluta det här inlägget med att berätta att... Jag tror det är kärlek i luften ;) ♥♥ Hihi.

050911 - Ingen er så nydelig som du

Jävlar vad fort veckorna går! Ihelgen har jag bara tagit det lungt. Fredag jobbade jag sent, och lördagkväll drog jag en sväng till läkaren och satt på akuten några timmar... Var kanske inte så akut som stackarna som hade slagit i huvudet i marken och sånt, men har haft så sjukt ont i magen och jaaa, behöver väl inte gå in på mer detaljer men nu äter jag iallafall atibiotika och det är inte så kul som man kan tro, hähä, för dom gör så jag mår illa och spyr... Så att så kul har jag det just nu. Blev inget jobb igår, och idag blev det bara en timme. Men som tur är så har jag mina fina älskade vänner runt mig dygnet runt vilket gör att dagarna går lite lättare ♥ Trots all skit så är jag så glad just nu att jag bara skulle kunna börja GRÅTA, haha. Helt sjukt. Det är nämligen så att jag har nog bestämt mig för att stanna kvar i Trondheim ett tag till, för just nu är det alldeles för bra för att åka härifrån... ♥ Ni vet, när hjärtat säger till så får hjärnan säga vad den vill.. ;)

Näää, nu blev jag sjukt sugen på att se på Tzatziki så det måste jag väl göra då :D Sen ska jag laga middag till mina tjejer som jag saknar massor nu!!

Ingen er så nydelig som du ;)

RSS 2.0