110718 - There's no me without you

Sådär, på resande fot igen. Ska fixa en riktig update när jag kommer hem ikväll.. Ville bara fördriva lite tid ;) Marknaden har varit.. Det var mys! Hann ändå träffa några stycken, och vissa inte, men antar att det är så när man har 1-2 dagar på sig. Vi tar det i augusti ;) Var grymt skönt att vara hemma och vila upp sig. Nu har jag massa ny energi ;D Igårkväll var en av dom mysigaste kvällarna på länge och hela sverigebesöket blev perfekt. Finns inget bättre än att somna i den där varma mysiga famnen... Finns inte heller nåt som är så jobbigt som att lämna den på obestämd tid. Men så är det... Nu är jag i byske och ska nog sova ett tag. Började precis regna, perfekt bussväder :) som busschauffören sa när jag hoppade på "oj herregud, du ska resa hela dagen du...", haha jajjemen!

110715 - Spontant besök

Har haft en sjukt härlig semester som innehöll allt en semester ska innehålla! Uppdaterar mer om det när jag hinner. Igår åkte jag bil 11 timmar och många stopp på fina ställen blev det. Slutdestinationen för mig blev Luleå och där blev det en dusch och kvällsfika hos bästa Olle. Hann se en film innan det var godnatt :) Imorse hann vi fika och sitta på balkongen innan det var dags att dra till läkaren som var huvudsyftet till att jag kom hem. Domen blev bl.a. virus och att jag varit för noggrann med min hygien! Hahah. Så nu blir det ändring så blir jag frisk, hoppas jag. Hatar att ha känslig hud!! Nu sitter jag på bussen och ska hem en sväng! Jaja, allt för nu.

110710 - Sista natten


I fredags efter jobbet så drog jag och Isabel till gymmet. Men när vi kom dit så skulle det tydligen stänga om en kvart, haha. Istället drog vi med oss Madde till Solsiden och sen till Cirkus. Igår var det lördag. Stackars Madde har blivit sjuk, men jag och Isabel drog på förfest hos svenskar och sen drog vi till Crash där vi mötte AK och andra snygga vänner ;D Hade en sjukt kul kväll på byen, men det slutade inte där vetni. Nää, då var det dags för efterfest hos oss i vanlig ordning. Det var också kuligt. Somnade på soffan efter 05 nångång...



Idag har vi packat, sett tv, lyssnat på musik, ätit och haft det bra :) Det känns sjukt konstigt att det här är min sista natt här i lägenheten våran. Det har ju blivit vårat hem. Det är här vi sitter på kvällarna och skrattar åt folk som går förbi vårat megastora fönster. Hur ska det nu bli? Lägenheten är grymt mycket bättre, men området... Aja man kan inte få allt ;)


Nu ska jag och Isabel ta oss en äventyrsrunda här ute. Ni skulle bara veta vilka missions vi har, haha. Sen ska vi göra asgoda mackor och så sova. Imorgon åker jag till Sverige och där ska jag ha fyra mysiga dagar med mina bästa och jag längtar så mycket ♥ Gå på zoo, bo på hotell, äta mysa, fota, allt.

Sista inlägget från älskade Bakkegata 3. I'll miss you.

Bjussar på ett gäng "gamla" bilder.
PUSS!!

110708 - Mye som skjer...

Har börjat på mitt nya jobb i onsdags. På IKEA! Information + Småland. Trivs sjukt bra där. Trevliga och roliga människor som jag jobbar med, arbetsuppgifterna är varierande och roliga! 176SEK/timmen för att bl.a. leka med barn är ju inte fy skam :D Har haft ett uppehåll i träningen men igår tog jag och Isabel tag i saken och drog oss till gymmet. Det betyder alltså att jag har sjuk träningsvärk idag... Haha. Annars har vi väl bara jobbat, ätit, spelat kubb och myst på! Har varit två soldagar här, vilket är jävligt bra för att vara Trondheim ;D Hemskt.... Men snart kommer sommaren, tror jag.

 

 


Och bilden på mig, madde och isabel vill inte laddas upp så whatever då!!!

Just nu håller jag på flyttpacka eftersom jag åker till Östersund måndag-torsdag och vi flyttar medans jag är borta. Kommer ändå sakna hytten. Vi har haft så många galna, roliga och mysiga dagar och nätter här. Men nya lägenheten är så sjukt snygg och fräsch så det kommer bli nice! :D Sådär. Dags för en dusch, sen jobb, sen träning, sen... Vet inte. Ledig lördag + söndag, eventuellt! DET BETYDER EN SISTA FEST PÅ BAKKEGATA IMORGON :D


110703 - Lite sol iallafall..

Ojojoj lugna er, jag skaaaaa uppdatera ;)

 
I torsdags blev det vin hemma med mina bästa brudar och sen drog vi till Cirkus. Fan vad jag älskar det stället ;D


Enda bilden jag hade från kvällen, haha. Madde och Eventyrsburs ;)

Trött som ett djur när det var dags att dra på jobb... Men men. Har haft jobbhelg och inte varit ut varken fredag eller lördag. Yey! Bara myskvällar.

Söndag och måndag blev det jobb. Inatt var jag och Isabel ute på nattliga äventyr och busade, sjukt spännande att smyga runt på natten :D HÄHÄ. Idag har jag äntligen varit ledig! Varit hos läkaren (jo, fanns en läkare som ville ha emot utlänningar, yey) och städat garderoben. Sen när Madde kom hem ikväll har vi suttit vid vattnet och matat änder och ätit kakor och glass :D Helt otroligt att det blev varmt och sol idag, woho. Nu dröjer det väl två
veckor till nästa gång...



Bästa Bakklandet!
















Imorgon är det en spännande dag för mig. Ger er en update när den är över ;) Längtar som fan till måndag då jag får träffa bästa syster + familj!! ♥ Bo på hotell, gå i djurpark, ha semester och bara mysa på!!

Sen så har jag ju hunnit beställa i vit iPhone 4 också. Fan så nice! Den är hemma i Sverige just nu, men den får jag hålla i mina händer på måndag, heeehe. Lycklig är vad jag är!! Har också hunnit boka en resa hem 10-16 augusti. Det kommer bli grymt mys och kul! :)

RSS 2.0