110429 - Arbetslös?!

Idag var det sista dagen på mitt jobb. The Studio. Buhu. Var faktiskt lite tråkigt, kommer sakna några där :( Men men. Sen var det after work efter jobbet ochhejbara... Nää, men någon öl blev det, sen tog jag en sista promenad hem i det fina vädret. Ikväll ska jag ut med två av tjejerna som bor här och några tjejer till. Blir kuligt, även om jag är trött som ett djur. Men måste ta vara på tiden här, vila kan jag göra sen! Egentligen hade jag ju bara velat åka med Olle på Max och käka en flurry, eller vara med Issa och ligga på soffan hos henne och äta godis ♥ Men men, som sagt var. Tre veckor kvar. Saknar er allihopa massor, ni anar inte. Och ännu mer när jag vet att jag kommer se er på några dagar!! KÄRLEK.


110427 - Always where I need to be

Påskhelgen har varit och farit. Träffat nya människor, varit ute osv. Mysig påsk, men inte ett dugg påskig :( Saknar er där hemma!! I måndags var vi ut och träffade då några härliga killar från England som bor här på en båt i några dagar. Så sjukt mys med en båt!! Jag ska verkligen ha en när jag blir stor. Hih. Igår var vi på sushimiddag på CDLC och det var grymt gott. Sushi, vårrullar, grillspett osv. Mums. Och cava + vin. Allt gratis, heh. Kändes som att turen var på min sida igår eftersom jag och Denice först mitt i allt blev bjudna på drink av han som jobbade på klubben, sen kom en random kille och frågade om vi ville komma med till VIP och där var det massa svenskar som bjöd på drinkar. Sen när CDLC stängde så for vi två vidare till Opium men där hade listan slutat gälla så vi försökte komma på en plan att komma in gratis, och mitt under våran planering kommer dom engelska killarna ;D Vakten hjälper oss att smida planerna, haha!! Men sen efter våran lilla promenad så träffar vi på en kille vi mött ett tag innan, och vem är han då? Jo, en kille som kan ta in oss utan några problem :D Väl inne spelar dom bästa låten som nu mera är min och Denice låt!! Haha! Sen så dansar vi fram till morgontimmarna på Opium med grymt härligt sällskap. Efter det drar vi till båten allihopa och det var nog en av dom roligaste stunderna ever! Vill inte träffa så galet härliga och roliga människor som man sen aldrig mer kommer se... Det suger!! :( Imorgon drar dom hem. Ikväll skulle vi kanske dra till stranden och hänga några stycken, men jag är alldeles för trött så vetefan om jag orkar. Men en promenad hade väl kanske inte skadat så man blir lite människa igen :)

Två pix från en kvällspromenad tidigare i veckan.





110425 - Då var påsken slut

Känns som att den här ledigheten har varit lång!! Haha. I fredags var vi först hos oss 10-15 pers, och sen drog vi till Opium. Var död i lördags och det var även då min kära dator (eller laddare) också bestämde sig för att lägga av. Så datorlös har jag varit tills nu. Har suttit och pillat på laddaren och varit ARG men nu har jag hittat ett läge då den fungerar så nu ska det inte vara några problem ifall jag bara sitter i tv-rummet i en speciell position, haha. Iallafall sov jag 16,5 timme natten till söndag så gissa om jag var utvilad?! HAHA. Skönt var det. Igår så drog vi till parken och hängde där ett tag i den icke-befintliga solen, och sen så på kvällen så kom några hit till oss och sen drog vi till... Opium, haha. Där var det helt okey, och ca. 90% av det manliga könet. Jävlar alltså. Haha. Sen så blev det båtfest inatt och det var så galet mysigt!! Andra gången jag är på en båtfest och det har varit så otroligt mysigt båda gångerna. När jag blir stor (och rik, eller gifter mig rikt) så ska jag också ha en stor och fin båt. Då är ni välkomna! ;) Sen idag har jag inte gjort så mycket. Varit ute med Denice på en promenad ikväll och det var mys! :) Mycket mer än så blir det inte. Nu är det bara jobb tisdag, onsdag, torsdag och fredag. SEN SEMESTER!! 24 dagar kvar i Barcelona. Shit.

Bilder tar jag en annan dag. Kan som sagt var inte röra mig utan att laddaren dras ut, haha. Men då vet ni att jag lever och har det bra!! :)

110422 - Påskelipåsk

Hey och hå. Är det påsk? Känns verkligen ingenstans. Lite trist kan man ju tycka. Blö. Regn ska det vara också typ en vecka framöver, men sen hoppas jag fan på solsken för jag ska ju bli brun innan jag kommer hem!! Nåja, har sovit 14 timmar inatt så är nog lagomt utvilad till kvällens festligheter! Helt kake skjönner ni ;) 27 dagar kvar tills vi drar från Barcelona. Sick!!

Ikväll ska jag vara framme med kameran hela tiden, hähä, för annars blir det inga bilder. Synd bara att jag inte kan ta med den ut men men... Bjussar så länge på bilder från förra påsken då jag var i bästaste Trondheim. Haha, den påsken kommer jag aldrig glömma kan jag lova er. Kreisi.


AK och Ida kom på besök!


Och Issa och jag var taggade... För taggade, haha.


Tog även en tur upp till fjället, mys.


Dock lite jobbigt när vi inte var så planerade och kom dit utan täckbyxor och med bara gummistövlar, hehe.



När jag ändå håller på kan jag ju slänga upp ett gäng bilder från trondis. Här kommer deeet! :D


En av alla husfester. Här var början som ni kanske ser ;) Issa, jag och Eirik!


Dom två coolaste blondinerna på festen.


Och vad är en förfest utan te-lys? Myyys :D


En solig dag i maj. Marinen is the shit! + grillat!!


En kväll på Egon Solsiden som slutade med att jag visade hela min rumpa för ALLA uteserveringarna på HELA solsiden. Så kan det gå när jag och Isabel vill leka lite häst!! HAHA.


Issa och AK! ♥


Myskväll på marinen!


Måsbejbisen som bodde på vårat tak :D


Hahah, tro det eller ej så saknar jag att komma ut till köket och se det här!


JOS! ♥



Där är vi snart igen kära kusse! ♥


Ha en trevlig lånfredad gott folk, så hörs vi! :D PUSS!!


110420 - GLAD PÅSK!

Idag har jag och Karin köpt oss lite påskgodis. Mums var det. Försöker att bara äta karra och sånt på helger men nu är det ju påsk (imorgon...) så då får man faktiskt äta även om det är onsdag! ;)


Mums!!


Påskharen ska ätas på självaste påskafton. Hur ska jag kunna hålla mig?


I övrigt flyter allt på som det ska om inte bättre än det egentligen borde. YEY! Kommer regna nu fredag, lördag, söndag, måndag, tisdag och onsdag som väderkartan visar. Haha whaaat? Aja, blir massa filmmys och sånt istället då. Eller ja, påskfirande blir det ju såklart också ;)

PÖSS!

110419 - En månad kvar, på riktigt

Idag när vi kom hem från jobbet storhandlade vi massa god mat. Sen kom vi hem och bokade biljetten hem. 20 maj kommer vi till Luleå igen. Känns som att det var nyss vi var där, haha. Galet hur fort tiden går. Men nu har vi exakt en hel månad kvar att njuta i denna underbara stad i detta underbara land. Och njuta ska jag då göra.


Nåja. Vi gick ut på lite ärenden ikväll också. Heh. Här kommer pics.


Våran supermysiga trappuppgång!! Även om den luktar ovanligt mycket häst idag? HAHA.




Här är tyyyyp bästa pizzan (eller delad första plats med Boga såklart) i Barcelona. Mums!


En liten godisbutik där dom gör sitt egna godis, och man får se medans dom gör det! SÅÅ mys och fint. Supergulligt godis. Man ser inte detaljerna på långt håll.


Det där är godis alltihopa. SER NI VAD FINT? Galet hur duktiga dom är!


Det också. Godis!


Ännu en fin supermysig butik som har allt möjligt, haha!


Ett skyltfönster. Påsken ser ut att firas ordentligt här... ;)



Utsidan av vårat hus. HEHEHE ;)


Sååå fint ikväll påväg till Mare Magnum!


Mare Magnum. Så grymt med ett öppet köpcenter!


Port Vell. Såna här finns det lite varstans i vårat område, längs hamnen.

 
Var ett sött litet tivoli vid Mare Magnum :)


Sen tog vi en sväng till kära Barceloneta innan vi gick hem.

Då var tisdagen slut och nu är det dags att lägga sig under täcket för imorgon är det onsdag. Halv dag på torsdag och ledig fredag, lördag, söndag och måndag! Sen bara fyra arbetsdagar kvar!! Sick. Synd bara att det ska regna hela påsk, vilket skämt haha.

110418 - Soap heaven

Idag efter jobbet svidade jag och kakan om till bikini och la oss i Ciutadellaparken med några svenska tjejer och pressade. Men det blåste kalla vindar och vi var så hungriga så efter en timme fick vi nog och gick hem. Har precis duschat med mina älskade tvålar. Eller en av dom iallafall, haha.


Köpte vanilj, jordgubb och melon. Alla luktar helt galet gott, ni anar inte! Måste köpa choklad och någon mer innan jag åker hem. 4 euro för en tvål. Någon som vill ha en present förrutom sis? ;)

Jag hade inte med kameran sist vi var där, men här har jag tagit några bilder från google. Här är utsidan av fabriken.

Utsidan. Så mys!



Här är några av tvålarna man kan välja bland. Tror ni vi var länge här inne? Haha.

Fábrica de Jabones Hnos. Sabater Barcelona 390719
Kassan och övervåningen. Är det fabriken eller? Vet inte, haha.

Men nu är det 7 arbetsdagar kvar, sen är det semester! Då ska jag ha med mig kameran vart jag än går. Typ. Då ska ni få se på bilder! Nu är det dags för big brother och kanske lite te och skorpor. Ikväll eller imorgon ska vi boka biljetten hem också! Där blir jag ca. 10 dagar för att sen dra vidare och casha in. Ser mycket ljust ut på jobbfronten också i grannlandet, och det gillas såklart ;)

110417 - En perfekt söndag

Eftersom att jag själv inte har tagit några bilder så har jag snott dom av tjejerna som har fotat under helgen. Hoppas det är okej ;)

I fredags började vi dricka här hos oss, i vårat fina rum. Jag, karin, två tjejer som vi bor med och två andra svenska tjejer.


Hemma hos oss.


Sen drog vi till shotbaren som ligger på gatan nedanför oss. Det är där det finns typ 200 (?) shottar att välja bland. Synd bara att vi snöat in oss på en speciel som är så jävla god! Haha.


På shotbaren. Vem är killen??? Haha.


Igår var det lördag. Vi ville så gärna se matchen FC Barcelona - Real Madrid och sprang på tre barer för att hitta en tjej som Emilia känner, och till slut hittade vi dom, haha. Såg typ 5-10 min av matchen. Satt på Ryans ett tag.


På Ryans med San Miquel i handen för 1 euro. Alltså ca. 9 kr. Heh.



Sen drog vi vidare ett ganska stort gäng svenskar till en bar nära oss och drack leche de pantera. Alltså pantermjölk! Haha. Man köper en flaska med mjölk, och i den är det tjuoprocentig alkohol. Det finns olika smaker... Vanlig mjölk, jorgdubb osv. Sen så sätter man kanel ovanpå och så dricker man det. Haha smakar typ risgrynsgröt.










Efter att vi varit där drog vi ett gäng till en bar/klubb på Placa Real. Där spelade dom mest spansk musik och alla var typ spanjorer så då fick man öva på spanskan haha.



Efter det så gick jag och Emilia med några andra på en restaurang och åt patatas bravas (klyftpotatis) med aoili och drack lite öl. Sen var det bara att gå hem och sova.

Idag har jag och Karin varit på stranden sen klockan 14 och stekt med några svenska tjejer. Det var så himla skönt. Blåste rätt mycket på stranden men då gick vi till parken ovanför. Mys! Sån himla skön dag. Låg ute till typ 18, sen var det dags att gå hem och laga mat och duscha. Sett lite TV och nu är jag bara trött så blir sängläge fram tills det är dags att sova :) Härliiig helg!!


110415 - Då var dagen kommen

Idag skrev vi på pappret. Vilket papper? Jo, uppsägningen! Så nu har jag bara jag bara 8 jobbdagar kvar, sen är jag fri som en fågel. Iallafall ett tag. Haha. Vet inte ifall jag har berättat om mina planer för alla som läser bloggisen så kan ta det en gång till.

När jag och Isabel åkte hem från Norge i december så var det väldigt jobbigt. Jag fick många fina vänner där, trivdes sååå himla bra i mitt Trondheim och livet lekte som aldrig förr. Staden, vännerna, livet, allt. Men det var dags att gå vidare, och det är väl så att man ska sluta när det är som bäst. Cirka 1 månad efter så fick jag och Karin ett telefonsamtal från Barcelona om att vi fått ett jobb vi sökt där. Vi pratade lite om det, och lite senare så hade vi varsin enkelbiljett i våra händer. Varför inte? Sen dess har vi jobbat på ett callcenter och vi hade också så tur att vi fick jobba på det roligaste projektet på hela stället och jag trivs. Första veckorna var kämpiga, dagarna gick sakta och vädret ute var inget vidare... Men nu när sommaren börjar komma och det är så kul på jobbet så flyger tiden iväg. Iallafall, planen var att vi skulle stanna i Barcelona fram till slutet av maj och så är det. Så idag skrev vi på våra papper om att våran sista jobbdag är 29 april. Jag är rätt så säker på att jag kommer besöka Barcelona minst en gång till, kanske bara en liten semester, men iallafall någon gång. Jag älskar Barcelona! ♥

När jag kommer hem där i mitten/slutet av maj så ska jag bara umgås med alla er där hemma som jag saknar så tusans mycket!! Men jag är för rastlös för att stanna kvar, så jag kommer åka tillbaka till Trondheim med Isabel, som tidigare, och vi kommer mest troligt bo tillsammans med Ida i en mysig lägenhet! Förstår ni hur bra det kommer bli? Wiie! :D Vad vi ska jobba med är ännu oklart, väntar på besked. Men något blir det iallafall.



Nu ska jag hälla upp ett glas sangria, välja kläder, förhoppningsvis väcka stackars Emilia som sover sött, och sen festa fram tills... Ja, det återstår att se! Opium Mar blir det iallafall! ME GUSTA MUCHO!! ;)


110414 - Vi gör det vi är bäst på

Tjena snyggingar.

Idag gick vi hem från jobbet. Är ändå en bra bit. Tar ca. en timme hem till oss, meeen.. Vi gjorde dock ett stopp eller två när vi kom in till centrum... Heh. Men här ska jag visa er vad jag fick för 39,8 euro = 372 SEK.



Supersött linne. Broderat där på framsidan.



Söt broderad väst från H&M som säkert alla redan vet. Gaah vad den är fin!! ♥



Skor från Lefties, som är en outlet shop för Zara.


Sen kände vi att det var dags att ta tag i saken och STÄDA! Iallafall lite ytligt så det går att gå omkring utan att dra med sig 50 tussar under tofflorna. Så yes, vi gjorde det. Varning nu för er som är känsliga... Haha!!


Tadaaaa, har bara SOPAT litegrann.

Ikväll blir det bara lite big brother och nada mas. Har 9 arbetsdagar kvar och sen börjar semestern! Haha sjuka vi är som säger upp oss och bara glassar. Men jag lovar att jag kommer jobba som ett djur så det räcker och blir över i sommar, i höst and for the rest of my life. Heh. Vi är sååå värda en riktig semester, och sen så hoppas vi på sol under hela maj ;)

Pussis! ♥

110413 - Oturen förföljer oss!!

Haha bara skrattar åt allt jävla skit som händer nu.

Då börjar vi där vi slutade. I måndags kom Denice till mig och Karin, sen tog vi taxi till Opium och där var några svenska tjejer vi har träffat tidigare. Och jaaa, vi tog taxi även om det är rätt nära, haha. Men med klackar betalar man utan tvekan 1-2 euro/person för att ta sig från dörr till dörr. Varför Opium på en sliten måndag? Valet var glasklart - gratis sushi + gratis cava. Säger det inte allt eller? Haha.

Tisdag var det igår. Efter jobbet la vi oss på stranden - jajjemen ni läste rätt. EFTER jobbet ;) Låg och sov där fram till 17-18, då gick vi hem. Väl hemma så hade vi ingen ström. Vi gick därför på Milk och åt supergoda fajitas. Sen kom vi hem igen. Ingen ström. Kolsvart i hela lägenheten. La oss och använde Karins sista batteri i datorn för att kolla lite Big Brother som vi som tur var hade laddat ner innan. Sen var det bara att sova vid 21.30-22.00.

Imorse tog vi ut våra speglar på balkongen, satte oss där och sminkade oss.


Hahah, vilken syn för grannarna!

Sen var det dags att jobba. Efter jobbet kom vi hem - ingen ström. Jag tog en dusch i ISKALLT vatten, fyfan. Sen gick jag och Karin ut på shopping här i Gotic. Så himla mys! Älskar det. Massa små affärer. Har varit sämst på att ha med mig kameran nu på sistonde, men ska bli ändring för ni anar inte hur roliga butiker vi hittar! Kan inte berätta vad jag shoppat eftersom lite av det är presenter till få utvalda där hemma ;) Avslutade rundan med en entrecote, pommes och sallad på en supermysig restaurang eftersom att vi var strömlösa fortfarande och inte kunde laga mat hemma. Som grädden på moset kom det in två musikanter och spelade fiol och dragspel och då kände vi verkligen att vi bodde i älskade Spanien.


Här åt vi mat idag. Bild från google.

När vi kom hem hade vi STRÖM IGEN!!! WOHO. Usch, man klarar sig verkligen inte utan det. Hemskt men sant. Nu kör vi en rundvisning av hemmet eller vad säger ni?


Då går vi! Här kommer vi ut från vårat rum. Som också är det finaste rummet i hela lägenheten, hehehe.



Här har ni TV-rummet. Här kan man mysa framför TVn och lära sig spanska på köpet ;)



Resten av tv-rummet.


Här är innergården. Är tak över den, så här kan man hänga sina kläder på tork och det går fort innan det är torrt igen!


Karin fixar lite käk i köket.


Matbordet. Ser ni hur sjuukt fina höga fönster det är?!


Där längst in ser ni vårat rum.


Där kommer man in. Tvättmaskinen där som står är bara en prydnad för den funkar inte ;)


Badrummet ifall någon var intresserad av att se hur det ser ut, hähä.


Det var allt för idag. Nu är det tack och gonatt. 10 jobbdagar kvar innan vi har semester i EN HEL MÅNAD :D Hoppas på sol för då ska jag komma hem brun som en pepparkaka. Okej, nu hoppas jag att jag inte måste svälja mina ord... Heh. Men då vet ni att jag lever och mår iallafall! PUSS!

110410 - Söndag

Huhuhuhuhuh. I fredags på kvällen så kom några tjejer hit. Det var jag, Karin, Denice, en tjej som precis har flyttat in i ett annat rum här, två av tjejerna som bodde där vi sov i tv-rummet, en tjej som flyttade i lördags och hennes kompis. Ja, vi var några stycken. Bara svenskar och en norska, haha. Var jättemys, kul att lära känna nytt trevligt folk :) Sen drog vi till Opium och resten kan vi låta vara osagt, haha. Hujj. När solen gått upp (07.30) kände jag och Karin att det var dags att röra sig hemåt. Sen drog vi på stranden fyra timmar senare och stekte med Denice.

Igår var det lördag. Vi gick till en bar med den norska tjejen och två av hennes vänner från Norge. 5 euro för två stycken vodka + redbull. Det blev fem stycken. Sen blev det Shôko, mera vodka + redbull och sen blablabla så lämnar vi det också. Hah.



Idag mår jag verkligen PISS men hade varit trevligt med en tur på stranden. Är dock alldeles för varmt för mig, haha. Vill kunna bada! Men direkt tatueringen har läkt så ska jag plaska i vattnet som en liten fisk.

Vaaaale, nu ska jag vila lite och fundera. Heh.


110408 - SITGES!

Lätt bästa dagen sen jag kom hit! Haha. Tog tåget till Sitges med Karin, Åsa, Carro och Elin. Där köpte vi massa gott och la oss på stranden. Blev sjukt varmt under dagen och har smort in mig typ 15 gånger under tiden jag låg där så faktiskt har jag inte fått någon röd färg!! YEY! Haha. Kanske kan smörja mig bara 10 gånger nästa gång. Imorgon ;) Efter 4 timmar kände vi att det var dags att röra sig hemåt. Ska äta middag snart och sen kommer det folk hit till oss och så har vi en mysig förfest här innan vi drar ut på strandklubbarna!



Tog tåget till Sitges. Det tar typ 30-40 minuter. Superfin utsikt hela vägen över öppna fält, stränder och havet!


Så kom vi fram! Sitges är en mindre by (eller det bor ca. 20-30000 pers där har jag hört, haha) och det känns som att vara ute på landet. Sen så får man en känsla av typ Grekland eftersom det mesta är vitt, och blått.


Framme på stranden. Då kunde man ju tillochmed ha shorts + linne utan att dö. Haha. Carro, Åsa och Elin var först på plats. Annars var det rätt dött där, skönt!


Plockade med mig några fina snäckor till lillan! ♥


Ett tips kan ju vara att inte göra en tatuering precis när sommaren kommer! Då får man gå omkring med socka och inte bada!!


Jaaaag vill också bada!!

Har massvis med bilder från idag men nu ska jag istället torka håret och laga middag! Förresten så har tingeling flyttat ut idag för tydligen var det ingen som kunde ta hand om henne... HALLÅÅÅ vi hade ju kunnat göra det :( Söta lilla kisse som älskade skinka. Yeeeye, ha en fin fredag! Och mamma och pappa - HA DET SUPERBÄST PÅ JERRY WILLIAMS IKVÄLL!! :D ♥


110408 - När allting känns så rätt

En helvetes natt hade vi inatt. Idag efter jobbet gick vi "hem"'. Stannade i två parker, åt gotta och matade duvor i solskenet. Shorts och t-shirt-väder. Inte helt fel. När vi kom hem packade vi fort ihop våra saker, kollade spansk tv och drömde oss bort till våran nya lägenheten. Två timmar senare var vi här! Här kommer bilder på vårat stora rum! Har inte hunnit fota resten av lägenheten, tar det en annan dag.


Min och Karins sovalkov. Mysigt som tusan!


Balkongen. Högt till tak, gamla fina dörrar/fönster, ljust trägolv... Ja ni hör ju.


Enligt dom som bodde här innan så har vi bästa balkongen i området. Tydligen ska det vara riktigt härlig förmiddagssol här!



Gatan ner. Längst borta ser man Montjüic, fast jag fick inte med det på bild.


Packat upp. Syns det? Haha.


Emilia, this is your place ;)


Takrosett. Det gillar du väl siz? ;)


Så blev det kväll på gatan.


Och kanske det bästa av allt. Vi har kyl + frys i rummet!! :D

Nu är jag bara så himla lycklig. Jag älskar området och rummet, lägenheten, allt. Det kommer bli så bra här! Imorgon när jag vaknar ska jag åka till Sitges med ett gäng härliga tjejer, och sen på kvällen ska vi gå ut! :) ♥ Jag och Karin har köpt sangria också som vi måsta inviga balkongen med någon solig dag!!

FÖRRESTEN! Vi fick en katt på köpet. Hon är jättesöt, svart och liten och heter Tingeling. Haha så gulligt!

Pussgonatt.


110406 - Underbara onsdag

Här kommer dagen i bilder.


Dagen började med en morgonpromenad till jobbet. Var där 40 min innan vi började. Duktiga tjejer! Var grymt skönt också och ingen jacka behövdes. SOMMAR! ♥


Lunchdags på jobbet. En macka i solen!




Drog på shortsen efter jobbet och gick hem! Man får inte ha shorts eller fliflops på jobbet eftersom att vi jobbar i samma byggnad som spanska företag och enligt dom får man inte ha det så... men är det varmt så är det varmt!! killar får inte ha linne heller.



He-he-he. Lika kul varje gång.



Sen kom vi till porten, finally.




Nu fick jag inte ladda upp fler bilder för detta skit-internet.

Sen har vi ätit pasta + ketchup som vi tillagade på gasspisen! Farligt värre. Sen la vi oss och kollade Big Brother, åt rostad majs och drack sangria. Somnade. Vaknade och dricker sangria igen. Bara för att vi måste göra slut på vår flaska så vi slipper bära med den imorgon när vi flyttar igen, haha.

Sådär, ett sist inlägg härifrån. Imorgon efter jobbet flyttar vi till våran nya underbara lägenhet. Och vårat nya fina underbara rum. JAG LÄNGTAR! ♥

110405 - La habitación

Ännu en härlig sommardag. Men vad gör man då? Jobbar! Har iallafall gått "hem" från jobbet idag för det tog typ bara 25 min. Var till och med varmt med t-shirt!! Det är verkligen sommar här nu. Måste försöka komma ihåg kameran nästa gång. Är så grönt och fint ute! Älskar Barcelona nu när det börjar bli sommar. Hur ska jag kunna åka härifrån?

När vi kom hem så gick vi till Pappa Sven och åt trerätters. Tror ni det var gott? SVAR JA! Pappa Sven är en svensk restaurang med svensk mat. Så himla fräscht och fint var det. Gott också ;) Sen köpte jag starkare solskyddsfaktor + after sun så nu fan ska jag inte bränna mig sådär ordentligt igen, haha.



Här har vi delen utanför toaletten. Tvättstuga. Hit går det bara två gamla dörrar som inte går att stänga så det drar lite kallt om nätterna på oss kan man säga..


Vårat fina rum. Vad tycks? Haha! Helt galet. Nu har Emilia flyttat från oss idag (bara en vecka som tur är, hähä) så nu är det mindre saker än tidigare iallafall.


Som sagt var, lite saker. Den madrassen har Karin haft där på golvet och jag och Emilia har delat på en dubbelmadrass som vi slängt på en bäddsoffa. Jajjemen.

Nu är det bara grymt varmt här!! Håller på dööö. Men klagar inte ;) Hade bara varit nice med ett dopp just nu. Men då är man istället smart och går och gör en tatuering mitt i värmen så man inte får bada på två veckor, haha.

Kan visa er en liten titt på vädret den här veckan!


Sådär. Då vet ni det! På fredag har vi förresten tagit ledigt för då ska vi åka på utflykt 3,5 mil söder om Barcelona. Ska bli niiiice! ♥

Nu ska jag se om jag klarar av att ordna med skatten i Norge via internet. Gah så bökigt. MEEEN LIFE IS GOOD!


110404 - Märkt för livet

Hola!

Då har vi flyttat. Var inte kul. Varken att flytta alla saker med taxin, eller att lämna våran underbara lägenhet. Saknar verkligen Sant Miquel. Det var vårat hem!! ♥ Mm, nackdelen med att bosätta sig i andra länder...



Nu bor vi i ett vardagsrum någonstans i Barcelona, haha. Här bor det folk från olika delar av världen, och så vi. Det är kaos eftersom vi lever i våra resväskor. Får knappt plats här inne. Men vi ska inte klaga! Det är helt ok. Igårkväll flyttade jag, Karin och Emilia hit, drog och käkade en pizza, drack en öl och lärde känna varanda ordentligt, haha, innan vi gick hem igen och somnade sött. Idag efter jobbet så var det dags för TATUERING! Haha. Var sjukt nervös. Men det gick så fint! :)


En del av studion.



Karin börjar bli färdig.


Tada! Karins tattoo.


Så var det min tur. Var så skönt att jag somnade. Eller så gjorde det så ont att jag inte ville se. Minns inte.


Snart klart!!


Jag HATAR fötter!! Men här är iallafall en bild på min färdiga tatuering!! :D


Åt tapas idag för första gången. Mumsigt.


Nu är det dags att börja avrunda här på... Ja, vart vi nu bor. Haha. Är iallafall tusans nöjd med dagen och den studion vi var på är grymt bra! Ren, fräsch och så är dom så himla söta och snälla med oss även om dom inte är så superbra på engelska, haha. Nattinatt.


110403 - Hot hot hot

Igår fick vi alltså se solen, och det syns! HAHA. Bränd och fin tog vi metron till Up & Down som låg långt bort åt fanders. Hann trycka i lite mat, men mådde inte bra. Drack lite goda coctails, lite champagne, och sen kände vi att det var dags att dra hem. Den kvällen kostade alltså två metroresor, vilket blir typ 10-15 kr, haha.



Som tur var så har det mesta röda försvunnit! Hahah. Bara lite på överarmen kvar. Men igår var det verkligen sjukt, som ni ser.  Synd att dom lovat +27 grader på fredag också ;) Så är det när svensken inte har fått se sol på några månader.

Ja, på vägen dit så skulle vi gå in i metron. Vi var fyra tjejer och så kom en man och gick mellan mig och Emilia precis när vi skulle gå in genom dörrarna. Jag märkte ingenting, bara att han gick nära mig, och sen så säger Emilia åt mig att GÅ och puttar bort mannen och han bara går iväg fort. Då var min väska öppen! Tur som fan att jag har både knapp + dragkedja i väskan, så han fick inte tag på nånting. Jävla idioter. Känns som att hela april är ett skämt alltså. Vad händer? 

Nåja. Nu ska jag packa klart och börja städa ur lägenheten ännu en gång. Vi kommer flytta in till ett gäng okända människor i ett par dagar. Kan bli spännande, haha. Sen får vi äntligen en ny lägenhet som är så himla fin ♥ 

110402 - KAOS OCH BIKINIPREMIÄR!

Fan vad det har hänt grejer sen sist. Vart ska jag börja?...

I torsdags städade vi ur våran nya lägenhet. Hittade bl.a. två kackerlackor där. Ett sms till våran nuvarande hyresvärd författades och frågade ifall han hade någon lägenhet åt oss istället. På kvällen gick jag, Karin och Emilia och mötte upp några andra tjejer så gick vi till Sotavento för paella + free champagne. Ett eller tre glas champagne senare hamnade vi i VIP och ett glas blev fem glas champagne och så nån drink på det. Sen blev det morgon... Hela 1 april måste varit ett skämt från början till slut.

Igår då, så var allt ett skämt. Vi flyttade och flyttade och det kändes som att det aldrig skulle ta slut. Ja, vilket skämt. Men det löser sig. 
 
För att avsluta en sjukt jobbig 1 april, både psykiskt och fysiskt så gick vi ut vid 00 igår och åt middag på en restaurang. Jag, Karin, Emilia och Denice. Maten kommer på små tallrikar på ett rullband precis brevid bordet, så finns sjukt mycket att välja på! 16 euro inkl. en läskeblask :) Helt ok. Åt sushi, nudlar, ris, grillspett, laxspett, kött osv. Fanns massa olika! Bläckfisk, ostron osv. Men usch nej, haha.


Karin, Emilia och Denice.


Där kommer maten.


Idag var det hett så vi drog på bikinin, köpte en pizzaslize och drog till stranden. Har legat där några timmar, och fan så härligt det var!! ♥ ÄNTLIGEN! Hade jag inte varit förkyld så hade jag badat som många andra. Men tar det sen, är ju trots allt bara 2 april ;)


Aaah, Barceloneta!



Sommar i Barcelona.


Så grymt härligt!




Barceloneta ♥


Näfan. Dags att packa väskorna ännu en gång! Sen ta en dusch och sen är det gratis middag + VIP @ UP&DOWN! Kommer bli grrrrymt, är på ett härligt humör!! Varför? FÖR SOMMAREN ÄR HÄR :D Me gusta mucho.


RSS 2.0