120224 - Hjärtat

Just i denna sekund saknar jag min älskade lilla bebis otroligt mycket. Fyfan vad jag hade velat att du låg i min mage och växte och gjorde mitt humör hemskt. Men allt händer av en anledning. Och det hade kunnat gå 25 veckor till, och sen hända. Eller så hade det kunnat komma ut en liten plutt som inte skulle klara sig själv under hela sitt liv. Måste försöka tänka så, ja. Men HERREGUD vad jag hade velat ha min lilla bebis.. Här.
Bara lite tankar sådär på fredagkväll, ensam i min rosa lägenhet. Och jo, så saknar jag Robin också. Men snart får jag ju se han igen. SOM jag längtar efter älskling!

120223 - My love

Tiden går fort och bloggen hinner inte med. Inte kameran heller. Men alla hjärtans dag var så bra som den kunde bli, och jag fick vara med mitt hjärta! Kärlek ♥
Tog tåget i 10 timmar, bodde på hotell, åt supergod mat, shoppade och hade tre fantastiska dagar.


120210 - Lördagkväll.

Idag har jag varit med Renee. Välbehövligt. Hon är så klok och fin, min söta reine ♥ Vi fikade och surrade, precis som det ska vara. Ikväll ska jag bara koppla av och typ måla naglarna, plocka brynen och peela mig. Köpte en sjukt god hudkräm idag som luktar glass, mums! Imorgon är det jag som sätter mig på tåget till en annan del av detta land. Där sover jag några timmar, och när jag vaknar så får jag träffa min finaste Robin. SOM jag längtar efter hans mysiga kramar! ♥

120209 -Marry me!


120209 - Vinterland

Igår var det -30 grader. Då tog jag och syster med oss pappa och åkte ut i skogen. Var dock lite för kallt. Idag var det bara -15 så då klarade vi oss ute ett lite längre tag :)

RSS 2.0