120417 - Fjällen

Satt och bläddrade igenom bilder från roadtripen i fjällen... 2009? Oj, var det så längesen?? Haha. Är så sjukt fin natur där, lugnt och skönt! Kanske man skulle ta och söka sig nåt jobb där? Finns väl iallafall inga kläder att spendera pengarna på.. Eller ja, man behöver iallafall inte göra det där I guess ;)




Två bilder från roadtripen där vi stannade i bl.a. Stora Sjöfallet, Kebnats och Ritsem.

120416 - Fur

Har länge velat ha en pälsväst men inte hittat någon som är fin eller kostar flera tusen. Är väl samma som att jag ville ha en skinnjacka i typ tre vårar/somrar innan jag till slut hittade någon... ;) Men igår blev den här min! Så sjukt fin.

120415 - Drömmer...


120412 - Påsk

Då var påsken över. Förrutom feber och förkylning så blev jag ju hyffsat frisk och kunde vara ute någon dag i solskenet! Helt grymt bra väder blev det ju. Var i mammas och pappas stuga, ute på isen, i systers stuga, ute med Ida och Zorro. Bara myst på massor!











120405 - Skärtorsdag

Ååååh, orkar inte blogga förrän nån frågar varför jag inte bloggat.. Haha. Vad har jag gjort? Ganska mycket. Längtan efter Robin blev för stor efter han åkt härifrån så jag var såklart tvungen att åka till han förra veckan ;) Var där måndag-fredag. Eftersom det är Trondheim vi snackar om så regnade det HELA veckan och var pissväder.. Blev många filmer, massa mys, middag, yatzy och bio :) Hann också träffa Marie innan jag åkte därifrån igen!
Haha, han vet hur man får mig glad ♥


Så drog jag vidare på fredag, mot Umeå, till Isabel. Där var det dags för Umeå Open! Såg Moneybrother, Krunegård, Slagsmålsklubben, Maskinen, Deportees, Den svenska björnstammen, Glasvegas och säkert nån mer, kommer inte ihåg, haha. Men var nice!

Lunch i Umeå.

Maskinen!

Jag och Ibbo på bössn!


I Umeå drog jag på mig årets förkylning så mm, utan röst och 39 graders feber har man legat sen man kom hem.. Får hoppas det blir bra snart för ska jobba ihelgen!!

Igår blev det bak med lillan! Mumsiga påskmuffins.


Annars är det ganska tungt just nu. Vissa vet varför, andra vet inte. Så saknar jag min plutt.. Jag saknar han så mycket att jag GÅR AV!! Hatar att vara utan min skatt. Han som får mig att bli så glad av att han bara finns till, och han som... Ja, är den finaste i hela världen. Min älskade Robin! ♥ Kärlek som inte går att beskriva.. Antar att man klarar allt. Eller mycket iallafall. Pussiluss :)

RSS 2.0