110228 - Födelsedagsfirandet

I lördags var det dags att bli 21 år. På dagen var jag och Karin på båttur med två stycken från jobbet. Det var kallt och vi åkte typ till ett industriområde. Blö. Men men, det var ju nice iallafall, haha. Nästa gång ska det vara varmt och så ska vi ta den långa turen längs kusten istället!

Först var vi några här hos oss, sen for vi och mötte Karins förra jobbarkompis + kompis på en jättemysig bar, och sen drog några av oss vidare till en annan bar, och så en annan bar, och så en annan bar, och till slut... En annan bar. Haha. Var nice iallafall. Slutade med att solen gick upp, då var det dags att stänga ögonen. Mm, klockan blev 07.30. Sen sov vi bort hela söndagen... Men det var ändå skitväder så whatever ;) Nu är det ny vecka och jag är redan taggad till fredag!!


Båttur.


Där är linbanan som vi ska åka... När det blir bra väder!!


Där står Colom.

Och så ett bildregn från helgen!!











Och lite mat då. Till vänster är bakismaten igår. Sjukt gott. Till höger är våran egna fajitas som vi åt idag. Kastade i lite diverse saker och fan så gott det var!! ;)

Och idag fick jag brev. Från mitt älskade Trondheim ♥


ÅÅÅÅÅH! Savnersavnersavnersavner. Pöss.


110225 - Handboll, utekväll och Magic Fountain of Montjuïc

Gah, blir så stressad när jag inte hinner skriva om allt vi gör! Haha. Men nu drar jag en snabb sammanfattning.

I onsdags drog vi på handboll med Åsa från jobbet eftersom hennes kille spelar. Det var kul för var ju några från svenska landslaget som spelade i båda lagen! :) Så fick vi också se vart fotbollsarenan låg, haha. Påväg hemsåg jag och Karin horor för första gången. Bara så ni vet liksom, hah. Usch. Sååå drog vi till en jättemysig bar som vi hittade och där drack vi en god drink och lite öl. Träffade några trevliga svenskar där som vi for med till en helt tom nattklubb?! HAHA. Så där hade vi den helt för oss själv tills vi drog vidare till en bar. Då kör vi lite bilder på det här!


Kan ni gissa vilka som vann? Hähä.


Sex on the beach på Santa Monica ♥


Vi var inte så fotosköna på den tomma nattklubben men vad gör det liksom! ;)


Och så hamnade vi till slut på baren som stängde kl 00 men vi satt kvar där till efter 05 nångång.. Hah. Det är BARCELONA!!


Igår låg vi alltså död och sen åkte vi och jobbade kväll medans det var varmt och skönt ute. Sjukt seg kväll var det. Ikväll däremot... Har vi varit till magiska fontänen. Det är en 30 minuters uppvisning av en sjukt stor fontän. Så spelas det typ klassisk musik, haha. Bakom fontänen är det ett slott som lyser upp med massa strålkastare. Galet fint! Se själva ;)


Påväg dit.


Ser ni vad fint?!















Sådär, och så har jag typ 5495495849 bilder till som jag egentligen vill visa, men antar att det kanske räcker med dessa för er som läser? ;) Hähä.

Idag har jag varit till en svensk frisör faktiskt. Jävligt billigt (om man jämför med vad jag betalat förut i Sverige och Norge...) men blev nöjd med allt utom utväxten som blev för mörk!! Men när är jag nöjd efter ett frisörbesök? Haha! Tror dock det kommer bli bra snart... Silverschampoo löser allt. Och så skulle jag ju komma tillbaka nästa vecka och se om något behövde åtgärdas. Great :) På 23 min fyller jag 21 år. Hujje. Fylla år är kul. Men 21?! Imorgon blir det ett roligt äventyr på dagen, och sen FIRA hela kvällen, natten och morgonen. BARCELONA! ♥

Så fick jag en present av cookie redan ikväll ♥
 
Mina favoriter!! ;)


110222 - 29 saker

Ikea blev det ikväll efter att vi jobbat och fått lite vila. Köpte mest ätbara saker. Efter två veckor här har vi varit två gånger på ikea, haha. Sen lagade vi jättegod mat, som alltid då, och gjorde flera matlådor. Så duktiga har vi då varit! :) Humhum. Vi har också skrivit ner massor av saker vi vill hinna se här innan vi reser härifrån. Tanken är väl att vi ska stanna här fram till sommaren, och om man säger att vi åker hem där i slutet på maj så har vi 13 helger här. På listan står det sevärdheter/saker vi vill besöka... Blev 29 stycken som vi kom på just nu! Haha. Nu väntar vi bara på solen så vi kan få fara ut och vara turister ♥

Sen så kan jag ju passa på att påminna alla om jag blir 21 år gammal (!!!!) på lördag. Alla (nästan alla iallafall) presenter godtas, just so you know ;)


Imorse klockan sju när vi slog upp våra fyra, hähä, blå så var det himla mysigt och fint väder ute! Det här huset finns nog med på 50% av bilderna jag lägger upp här nu, haha. Men så är det!!

Förresten så vill jag ha fler kommentarer!! ;)


110221 - Alcampo

HEJ OCH VÄLKOMMEN TILL PETRAS MATBLOGG! Lite så känns det, haaha.

Egentligen vet jag inte varför jag uppdaterar varje dag, hah. Eftersom att vi kanske inte har så händelserika veckodagar när vi jobbar. Men känns som att jag glömmer bort vad vi gör annars. Och vem vill inte veta det liksom? ;)

Idag har vi alltså jobbat. Gick helt okej bra också så då är det ju såklart lite roligare än om det skulle gå pissdåligt. Sen tog vi metron till ett köpcenter vi hört bra om. Fanns en hel del bra affärer där så blir väl säkert mer än ett besök till där, hähä. Iallafall, anledning till att vi åkte dit var för att vi skulle storhandla på Alcampo. Inte det smartaste att göra när man åker metro och går!!! Men vi tog oss hem och med alla påsar + en 8-liters vattendunk. Veckobudgeten höll inte, men nästan iallafall. Då slänger jag upp lite pics på dagens middag i vanlig ordning.


Helt okej gott.


Och yesbox, ni ser rätt! PEPSI TWIST. Men blev bara en burk. Här på San Miquel äter man godis på helgerna!


Sen så har jag en sak att tillägga till ALLA som läser - VEM ÄR NI? Kom igen och kommentera nu!! Annars lägger jag ner ;) Punkt.

110220 - L'aquarium de Barcelona y Woki Wok

Idag har vi alltså besökt Europas största akvarium. Jag blev lite besviken. Det kostade 17,50 euro och vi var väl inte där så himla länge heller. Hajarna var rätt små... Och ja, var väl enda djuret som var kul att se på. Fönstrena till pigvinerna var så skitiga att man knappt såg dom, och så fick man stå flera meter bort. Blö. Men det akvariumet var ju ett måste iallafall, så nu har vi en mindre sevärdhet att hinna med under vår tid här ;)


Påväg till akvariumet stod dessa och spelade. Sjuukt duktiga! :D

Och så kommer bildbomben på några av fiskarna vi såg! Heh.


DÅ KÖR VI! Turisterna är redo med kamerorna, haha. Går hela tiden och håller i den, som ni ser, för annars vet man inte hur länge det tar innan den är stulen..


Han var sur..


Pingvinerna, och så Doris x 10, haha.


Det coola var att man gick in i tunnlar och stod på ett rullband där. Fiskarna simmade ovanför en och framför en. Ohyeah.




Han var så SÖÖT!


Ser ni lilla Nemo där? Eller några stycken Nemosar, heh.




European eels.


Haaajar!


Hahah, lycklig! Eller galen.




Sen blev vi hungriga. Då gick vi till stranden och köpte oss wok och satte oss där och åt.. Så gick vi en liten promenix och så kom vi hem. Tänkte dra på någon fontänshow men det var tydligen bara fredag och lördag när det var "vintertid". Gah, sommartid KOM!


Mmmh, mys.


Yummie.


Så blev det kväll...


... Och då var det dags att gå hem!

Så blev klockan en hel del mitt i allt. Dags att koka lite te kanske.. Kanske en magnum vit. Är ju helg trots allt! Imorgon är det jobb i vanlig ordning. Men tiden går så fort där så :) Nattipuuusss! ♥

110220 - Turistsöndag

Tror ni vi gick ut igår? Nej. Det börjad regna så en film och lite karra lockade mer... Och så blev det. Fick besök av vår granne också :) Haha.


Natt på San Miquel.

Idag är det söndag, och som vanligt så är det mesta stängt här. Idag ska vi vara turister. Hade det varit sol så hade vi haft massor av grejer att besöka, men nu är det ju MOLN så långt ögat kan nå. Då blir det inga fina bilder, hähä. Tror det blir en sväng till L'Aquarium de Barcelona. Tänk att vi har varit här i 10 dagar redan, gah.


110219 - Ryans y Catwalk

Igår efter jobbet åkte vi hem, gjorde oss klara fort som tusan, och sen tog vi metron till Jaume och mötte upp några från jobbet på Ryans. Drack shottar och mojito och lyssnade på dansken som berättade om sin kjempestora katt.. Hah. Sen for vi till Catwalk men vi gick därifrån rätt tidigt. Ja, tidigt är vid 02.30-03.00. Då drog vi till två stycken på jobbet och såg på deras lägenhet och sen traskade vi hemåt... Skönt eftersom vi bor typ grannar, haha.

När Karin skulle ta första bilden igår så dog kameran, så bjussar på en bild från tidigare tillfället istället ;)



Idag är det tydligen 14 grader ute men ingen sol. Hade velat åka turistbussen, HEHE. Men då vill man ha sol! Så nej, får bli en annan dag. Ikväll ska vi ut igen! Såå att, hasta luego amigos!

110218 - Jobb och SOL!!!!

Sovit typ 12 timmar, så är man utvilad nu eller? Svar JA! Sjukt härlig dag idag! Synd bara att det blir jobb 13.45-19.30 men äh, får ju se solen iallafall, haha. Käkat en vrålfrulle nyss med bl.a. stekt ägg. Yes, you heard me. Jag brukar inte gilla ägg, men det gick ner. Nu är det dags för en dusch, fixa nytt metro-/busskort och så sätta sig på 59:an mot jobbet. Ikväll ska vi ut. VI SKA! :D


Helt okej utsikt vid frukostbordet.


110217 - Jobb och regn

Sådär. Nyäten och glad igen, yey.

Idag var det meningen att vi skulle ta egna samtal, men eftersom inloggningen krånglade så fick vi samlyssna idag. Eller ja, fick ta samtal också. Var nice faktiskt. Hade inte så höga förväntningar på jobbet, men allt verkar bara bra där. Trevliga människor (jaja, vet att jag skrev det igår..) och helt okej arbetsuppgifter. Är som sagt var ingen pressande säljare :D

Idag regnar det som bara den, typ. Börjar sent imorgon så blir kanske att gå ut ikväll ;D Vad meeer... Nada mas.


Karin jobbade på. Och när vi kom hem så öste regnet ner här ute..

Näfan. En magnum vit och en siesta så är man redo för kvällen tror jag!


UPDATE. Siestan blev typ två timmar lång för mig. Karin då... Ja, hon ligger här brevid och sussar sött ännu ;p Nu ska jag göra mig en kopp te och slå på någon film. Sen är det nattdags. Sova, sova, sova. Laddar väl för imorgon istället.. He-he.

110216 - Barceloneta

Hola!

Idag har vi börjat med att försova oss men hann ändå till jobbet. Lite stressigt att göra sig klar på typ 30 min bara. Så... Har jobbat, samlyssnat hela dagen typ. Gick ju fint. Trevliga människor, och jobbet verkar ju helt okey. Vi säljer ju ingenting utan bokar bara in kunder på The Studio och så. Schyyyysst :) Imorgon ska vi själv börja boka, blir intressant! Heh. Tror det går bra iallafall.

Ja, den här dagen slutade ju med en hel del shopping. Ett par svarta chinos, bälte, kjol, parfym, linne, solbrillor (glömde mina hemma, hallooo), smink och ett par ballerinaskor. Vart slutade vi då måntro? Några hundralappar. Men allt här är så FINT och man vill bara ha allt. Särskillt skor och väskor. Jag och Karin har liksom tillochmed satt förbud mot att gå på stan nu ett tag. Så farligt billigt och fina saker är det här. Gah. Allt är så FINT!! Men så är det.

Har sett ett litet tema när jag gått igenom bilderna på Barceloneta, haha.







Sen kan jag ju även tillägga att jag letat efter magnum vit i Sverige utan någon vidare lycka. Och guess what, jag hittade det här! WIE! Ett 4-pack för cirkus 45 sek. Inte kanske så billigt, men väldigtväldligt gott. Och det är väl huvudsaken. Nu får snålandet börja. Aao, från och med nu!

110215 - Mi casa es su casa

Javisst, Hanna, ska jag berätta vad vi jobbar med ;) Vi jobbar som telefonförsäljare på ett jättestort callcenter här i Barcelona. Kommer ringa till Sverige och sälja olika saker. Finns bla.a. ComHem och Viasat, The Studio och lika olika saker man kan sälja. Allt från bredband till kalsonger så. Tror att vi kommer hamna på The Studio.

Idag har kameran fått stanna hemma eftersom jag visste att vi skulle gå massor hela dagen och den väger ju en del. Är ändå skitkallt och pissväder idag så fanns väl inget intressant att ta bild på, haha.

Då ska jag berätta om dagen. För att vi ska kunna få arbetskontrakt måste vi ha NIE-nummer och Social Seguridad. Vi började alltså med att åka till poliskontoret långt från oss och fixa NIE-numret. Det brukar alltid bli lång kö där tydligen så vi var där vid 7.40 och började köa (var inte ens först i kön då!) och kontoret öppnade kl. 9!! Bra system. Var iskallt ute också. Typ 8-10 grader. Fick numret efter ett tag, gick över till banken på andra sidan gatan där man fick ännu ett papper och betala 10 euro. Sen skulle vi gå tillbaka till poliskontoret och fick ett annat papper. Där efter tog vi taxi (för ingen kunde förklara vägen åt oss!! + att taxin kostade typ 30kr, haha) till stället där man fixar Social Seguridad. Där fick vi svaret "noo noooo, photocopy", uttalades " nåå nåå fåtåkåpiiii fåtåkopi, librari". Vi gick ut och sökte ett bibliotek men hittade en bokaffär så antog att det var där, och mycket riktigt. Där fick vi kopiera upp våra papper och sen tillbaka till stället och så ordna allt. Taxi till jobbet och så var allt klart för idag!! Yey. Vad bra att det här landet inte är så efter. Verkligen. GAH.

Nu slänger jag upp lite bilder på lägenheten. Börjar med före-bilder.


Var inte helt okej att öppna dörrarna till det här äckliga. Värsta jag varit med om alltså.. Usch. Fram med alla skurmedel!!


Mmm, välkommen.


Som tur var så fick vi städhjälp till väggarna så nu är möglet borta. Gäller att komma ihåg alla apparater och att ha öppet fönstrena medans vi inte är hemma. Nu är den så fin och städad efter vi har ordnat upp här! Se bara ;)











Sådär. Som sagt var är det kallt och trist ute. Är enda dagen vi kan ta det lugnt hela dagen om vi så vill, och det vill vi nog. Måste verkligen vila fötterna nu efter allt vi har gått, haha.

110214 - San Valentin

Direkt vi kom ut på gatan idag så hörde vi "Hellooo, hello! San valentin!" och förstod efter ett tag att det är ju alla hjärtans dag!! Hihi. Första dagen på jobbet idag då. Var helt okej. Massa information och lite säljsnack och sånt. Som att uppleva en handelslektion igen. Imorgon ska vi ordna massa nödvändigheter, olika nummer och sånt till jobbet. Så då blir det väl att knalla en del som vanligt då :p Huh. Stackars gamla ben. Haha. Då kommer lite pics!


En av alla kartor!


Igår var vi vid en sedvärdhet. Jaa, vad kan den ha hetat? No sé. Men fint var det! Haha.


Fan vad grön bilden var såg jag nu, men äh.


Idag köpte jag en söt tröja och ett par skor för cirkus... 350kr totalt. Bra eller? Heh.


Haha som ni ser är kylskåpet hyffsat kallt. Imorse hade vi isbitar i vattnet. Dagen till ära lyxade vi till det med sjukt god mat!! Mums. Kycklingfilé (tunna som lövbiff typ!), bbqsås, ris, sallad köpt på grönsaks-/fruktmarknad och en nybakt baguette på det ;)


Och den här är till alla (eller dom flesta av) er där hemma! Jag saknar er!


SAN VALENTIN på stranden! Det är så myyys!!


Och så saknar jag dig också... Massor. Puss.

Imorgon ringer klockan när då? Typ 6? Gah.


110213 - Så långt benen orkar, och längre

Hola!

Snacka om att vi promenerar här. Helt sjukt mycket. Bara går och går. Stannar och fotar, går, stannar, ser något gott att äta, HEHE, går och går och går. Ja, vi går mycket helt enkelt! Därför man sover som en stock också kanske. Idag har vi gått efter en karta. Inte det lättaste kan jag säga er. Men vi skulle ta oss till rätt buss, vilket vi gjorde, och vi skulle ta oss till jobbet, vilket vi också gjorde. För imorgon är det dag ett på nya jobbet. Fan vad läskigt. Och vad kul!! :) Här kommer bildbomben från idag. Har dock måååånga kvar på lager. Hur ska jag hinna visa alla?! Haha.


Karin y yo en Barceloneta. Här var vi lyckliga efter att ha hittat en karta!!


Två av massor av gubbar som leker på gatan, haha.


Gah, blir galen av alla ätbara goda saker man hittar. Idag köpte vi den här våfflan med sjuuukt mycket karamellsås! Haha. Och så hittade vi en godisbutik som såg helt fantastisk ut, men vi köpte inget ;)


Så lekte vi vid fontänen på Plaza Catalunya ett tag.


Sååå fint.


Plaza Catalunya.



På ramblan händer det grejer, haha.


Ett av alla stånd på La Rambla.


Så gick vi hem igen.


Och utanför oss var det myspys.

Tack och godnatt. Nu är det dags att sova i en NYSTÄDAD ren och fin lägenhet!!! Woho. Imorgon är det måndag. då är det jobb på schemat. Vädret säger regn och 11 grader. Fan vad skönt. Eller så inte. Vi får väl se.


110213 - En lördag

Blev ingen utgång ikväll. Är alltför seg. Idag gick vi in mot stan, i "bara" 4 timmar. H&M är liksom en våning med underkläder, en våning med logg, två våningar med damkläder och en våning med herrkläder. Fanns säkert en våning med barnkläder också, kollade inte. Herregudars. Blev te och mackor istället! Ska sova nu snart för imorgon är det mycket att göra. Busskort som ska fixas och så måste vi väl åka en sväng mot jobbet så vi hittar dit på måndag när vi börjar jobba! Åt förresten en galet god pizza idag på en jättemysig restaurang. Hade inte med kameran för en gångs skull, men vi lär ju gå dit fler gånger ;)


Här har vi Dino. En glassbar runt hörnet där vi bor. Dom säljer också Crepes och det testade vi idag. Som en megastor pannkaka med massor med choklad i (eller Nutella, finns olika att välja mellan) och så viker dom ihop den. Var sjukt sött, men helt okej.


Igår var vi och handlade. Blev ju några påsar!! Haha. Sen är påsarna så sjukt små och känns som att dom kommer gå sönder vilken sekund som helst.



När vi fyllde på mobilen på något packisställe så hittade vi den här skivan. Ser ni?! Senaste nytt eller? Hahah! Och på gatan brevid såldes det hamburgertallerken och kebabmiddag. Ja jisses.


Här har ni en bild på våran trappuppgång. Femte våningen liksom. Tror ni det är jobbigt att gå upp? Har funderat lite på hur man gör när man tillexempel ska flytta upp en säng i den här trappen, eller har köpt en ny soffa? Måste ju vara omöjligt. Så har vi ett fint litet torg här i närheten också. Eller ja, kanske några fler än ett, haha.


Den här bilden tog jag nyss. Visst är det mysigt?! Hihi.


Vi hittade alkohol som var billig. 1 liter vodka och 1 liter likör till ROSA PANTERN!! :D Jajjemen Issa, du läste rätt ;) Summan för dessa två; lite under 300SEK! Annat än i Trondheim kan jag då säga. Hade minst kostat det dubbla.

110212 - Barcelona nightlife

Igår gick vi ut. Mötte först upp Maja och Linn och så gick vi på en shotbar. Fanns hur många som helst att välja mellan, gah. Vet inte hur många? 100? 200? Att alla kostade 2 euro var ju också helt okej ;) Sen drog vi till Milk, en mysig bar. Där köpte vi goda drinkar för 5 euro. Så bar det av till shotbaren igen, och så slutade vi på en tredje bar, haha. Eller nej, vi slutade inte. Vi gick till Maja och Linns mysiga lägenhet och drack vin och åt god mat :D Kom hem 06.30 imorse. Ifall någon vill antecka så har jag gått på en toa igår utan lås, med typ 2dm öppen skjutdörr, ingen toaring och en kackerlacka på väggen brevid mig. SÅ ATT...


Linn, Maja, Karin och jag på den sista baren.


Haha, alltid eld. Där står våra nippleshottar ;)


Och så apelsinshottarna! Woho.

Idag är väl planen att kanske gå på stan. Vill shoppa!! Sen ikväll ska vi väl ut igen tror jag. Det jobbiga här är att man vill se allt på en dag! Haha. Stressad 24/7. Men såäre. Och ja, vi har sol idag!


110210 - Barcelona day one

Är för trött för att skriva men vill ju skriva så jag inte missar nåt! Haha.

Sov på en hård bänk på Arlanda i max 1 timme. Var iskallt och hårt. Förjävligt. Gick till gaten typ kl 4 imorse.. Hah. Sov hela flygresan till Barcelona. Väl framme hoppade vi in i taxin som tog oss till porten och sen kom vi in i lägenheten. Hade hänt en grej... Lägenheten hade möglat från golv till tak vid soffan. Så jävla äckligt. Sen gick vi ut på promenad. Det slutade med 400 bilder. Måste jag säga mer? Haha. Ikväll åkte vi till ikea så nu har vi täcken och kuddar också. Har hunnit med sjukt mycket idag och fan så vi har gått!! Ätit god mat har vi också gjort. Är nöjd med Barcelona so far. Träffade på en kille från Cypern också som konstaterade att alla gillar svenskar för att vi är så exotiska. Jo, har märkt det. Hur många har hälsat på oss idag? Kanske 50 stycken, utan att överdriva alltså. Hujje. Övat massa på spanskan och engelskan har vi också fått göra ;) Nu kommer bildbomd. Flåååt, men orkar inte anstränga mig mer. 4 timmars sömn på 24 timmar är inte okej.


Inte sådär jättemycket folk på Arlanda inatt alltså.


Vi hann precis med att käka... På Donken. Helt okej ändå.


Så kom vi fram till lägenheten. Här har vi våran gata. Och sett från balkongen också. På femte våningen.


Mmmmums. Pitta with chicken and french fries. Yummie!


Rätt skönt ute idag. Lite kallt när man var där det inte var vindstilla. Hade dock bara kofta och leggings. Endel tyckte det var lite varmare.. Haha.


Tack för idag, slut för idag!


110209 - My home

Då var dagen kommen. Även om vi bara tar oss till Stockholm ikväll. Början av resan! Men på ungefär 24 timmar möts vi av +17 (eller mer!) istället för -17. Helt okej. Heheee.

Nu är det dags att göra sig klar och packa ner det allra sista. Lär ju på packa upp också! Hörs kanske från Stockholm. Vi ska ju trots allt spendera 9-10 timmar på Arlanda.




Hejdå lägenheten, ännu en gång. På återseende ;)


110209 - sötnos

En gång satt min familj i en bil på väg för att se på en kattunge. Han sprang runt med sina syskon och busade med en lampa där massa låtsasfiskar simmade. Min syster fyllde år så han kom att bo hos oss. Han var så liten och gullig!

Ett tag där efter kom hon hem med en vit/svart liten kattunge. Han var inte så liten dock (många råttor i den magen.. haha), men han var så himla söt. Den här kissen hade en lite värre historia bakom sig så han var självklart välkommen till vårat hem ♥ Hur det gick med två hankatter tillsammans är ju en annan fråga, haha

Sen flyttade hon hemifrån, och då kom även den tredje kissen. Och hon har fått leka modell ikväll. Hon är liten för sin ålder och lite som en kattunge i sättet. Men dom är så tusans söta allihopa och jag älskar dom sååååå mycket! ♥ Mina små hjärtan.


110208 - yesterday


110208

Dagen i bilder.


Jag tog kameran med mig och hoppade in i bilen för att styra kosan hem mot la familia i norr. Heh. Strålande solsken var det! Lovely.


När jag kom hem åkte jag till sis med hon och lillan en sväng. Där var det nytapetserad fondvägg. Superfint! ♥ Och på hyllan stod små söta trädockor som hon målat om. Aw.


Sen tog vi kamerorna och stjärtlappen så vi alla kunde få ha lite kul, haha. Solen tog jag med mig hit också ;)



Sen var det dags för middag med hela familjen. Jättegott! ♥

Ikväll har jag varit på en avslutning med lilla hjärtat. Enda bruden var hon, bland alla småkillar, haha. Alla var så himla duktiga och fick varsitt pris. 

På precis 24 timmar går planet till Stockholm!




110207

Idag kom han. Eller hon. Eller den, är väl mest normalt. Min kära kamera. Jag blev så tusans glad! Har fotat hela dagen. Har också hunnit med att packa klart. Tror jag. Nästan. Bara lite kläder som ska tvättas imorgon. Kanske packa upp lite också. Blir ju alltid så sjukt mycket onödigt av någon anledning... Heh.


Ikväll var jag och Olle och köpte oss en flurry like the good old days och sen drog vi ut en sväng och fotade. Sen sa vi hejdå... Behöver nog inte skriva mer. Åh, fan vad det är tråkigt att lämna alla fina här hemma! Skulle vilja ta med er allihop och bara åka överallt tillsammans med er. Vill ju inte lämna er egentligen. Iallafall, så fick jag något som jag verkligen velat ha men aldrig köpt..




Seee så fin den är. Rosa och allt. Så himla snällt! ♥


Har försökt installera psp xi hela dagen tyyyp, men det går inte av någon anledning. BLÖ! Får väl göra som alla andra och gå över till photoshop. Hur jag nu ska klara det är ju en annan fråga. Har iallafall massvis med bilder på lager!! ;)


Ah, vet förresten inte om jag sagt det tidigare.. Men på cirkus 36 timmar är jag i Barcelona ;) Är det coolt eller coolt? Solen väntar på oss där också. Ja, det är ju prima skinka!

Gonatt mina vänner. Dröm sött.


110206

Idag har det varit världens mysdag från början till slut :) Det betyder alltså en lång sovmorgon, egengjord kycklingsallad och bara mys.. Saknar redan. Men idag har det tydligen varit bikiniväder i Barca så jag ska väl inte klaga ;) Sen kom myskvällen som bestod av besök av Linnea och Karin! Nu ska jag ta litelitelite kvällsmat, och sen tänkte jag slå på en film. Kanske börja natta också. Vill bara att det ska bli måndag nu så jag får ett sms att jag kan hämta ut kameran!! Shit, tre dagar kvar.


PDOL. Fredag. Pentryt. Jag och Linnea :)


110205

Eftersom jag inte kan/vill ta bort min gamla bloggis, så gör jag en ny istället med samma utseende - tada! 

Här har jag alltså tänkt dela med mig av mina glassiga dagar i Barcelona! På 4 dagar dagar börjar resan dit. Har börjat packa resväskan nu... Iallafall jackor och skor. Men efter att ha kollat upp väderprognosen för kommande dagar kanske jag måste packa upp den tjockare jackan, eller? Hah.



Nu vill jag bara att min älskade Canon eos 500D ska komma till mig! Men på måndag borde den komma. Jo, den borde. Mm. Nu är det iallafall tid för melodifestivalen-mys hos Issa :) Vad mysigt!!


RSS 2.0