110213 - Så långt benen orkar, och längre

Hola!

Snacka om att vi promenerar här. Helt sjukt mycket. Bara går och går. Stannar och fotar, går, stannar, ser något gott att äta, HEHE, går och går och går. Ja, vi går mycket helt enkelt! Därför man sover som en stock också kanske. Idag har vi gått efter en karta. Inte det lättaste kan jag säga er. Men vi skulle ta oss till rätt buss, vilket vi gjorde, och vi skulle ta oss till jobbet, vilket vi också gjorde. För imorgon är det dag ett på nya jobbet. Fan vad läskigt. Och vad kul!! :) Här kommer bildbomben från idag. Har dock måååånga kvar på lager. Hur ska jag hinna visa alla?! Haha.


Karin y yo en Barceloneta. Här var vi lyckliga efter att ha hittat en karta!!


Två av massor av gubbar som leker på gatan, haha.


Gah, blir galen av alla ätbara goda saker man hittar. Idag köpte vi den här våfflan med sjuuukt mycket karamellsås! Haha. Och så hittade vi en godisbutik som såg helt fantastisk ut, men vi köpte inget ;)


Så lekte vi vid fontänen på Plaza Catalunya ett tag.


Sååå fint.


Plaza Catalunya.



På ramblan händer det grejer, haha.


Ett av alla stånd på La Rambla.


Så gick vi hem igen.


Och utanför oss var det myspys.

Tack och godnatt. Nu är det dags att sova i en NYSTÄDAD ren och fin lägenhet!!! Woho. Imorgon är det måndag. då är det jobb på schemat. Vädret säger regn och 11 grader. Fan vad skönt. Eller så inte. Vi får väl se.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0