120528 - Ut i skogen

En kväll under helgen efter jag hade jobbat klart så åkte jag och syster ut med bilen på en skogsväg och tog lite fina bilder.















Och vågar man inte gå ut ur bilen för att man är rädd för att en björn ska komma och äta upp en så kan man sitta i bilen och leka med Instagram... ;)

120528 - Beige

Åh, sommaren har ju faktiskt kommit. Även om det bästa vädret har varit ihelgen då jag har jobbat, och nu när jag är ledig idag så är det såklart molningt och blåsigt! Haha. Då kan man passa på att kolla på asos, forever21 osv... Vill ha, det mesta. Har iallafall fastnat för beige. Så sjukt fint! Köpt en beige bikerjacka i skinn, och ett par beiga pumps. Så sommar, kom tillbaka!

120507 - Birds

Ååh herregud... Vet inte vad jag ska skriva och borde väl egentligen inte skriva nånting alls, haha. Jobbar en hel del vilket är otroligt skönt. Tränar också en hel del vilket också är otroligt skönt. Annars rullar dagarna bara på och det går så sjukt fort tycker jag! Resten låter jag väl förbli osagt... Den som vet, den vet. Den som inte vet, vet inte.


En vårbild från igår då jag, lillan och syster var ute på promenad.


RSS 2.0