111113 - Min kärlek

Igår åkte alltså Robin bort. Nä, kanske ingen stor grej tycker vissa. Men för mig är det en enorm sak!! Jag saknar ju mitt hjärta.


Idag var jag ute och åt middag på Solsiden med Madde och Isabel, och sen gick vi hem till dom en sväng så var Ida och Dogge också hemma. Koseligt då. Sen gick jag en liten tur med Madde och så var jag hemma igen.


... Och så började jag sakna min söta ännu mer. Han kommer inte hem imorgon heller. Som tur är håller Isabel mig sällskap då!!


Therre sa igår att hon kommer ihåg när jag var hemma under sommaren ett tag och sa att det hade börjat några vakter på Ikea. Kommer ihåg den dagen jag träffade Robin första gången och kom hem till mina brudar och berättade om hur sjukt SNYGG han var. Var en dröm att jobba dom dagarna som han jobbade... ;) Så var det en ganska otäck kväll på jobbet och jag jobbade ensam. När jag skulle gå hem så sa Robin att jag skulle ringa han om det hände nåt på vägen hem... Och jag svarade att jag inte hade hans nummer ;) Efter det fick jag hans nummer, hehehehe, vi smsade massor, pratade på jobbet... Sen spelade vi kubb med resten, var några gånger på Choco Boco... Så kom han till mig en kväll och åt grandis och såg på Forest Gump ;) Somnade brevid mig i min soffa... Jag vaknade klockan 0530 och slängde ut stackaren för att jag inte ville att han skulle sova över, HAHA! Så blev det mer filmkväll... Sen ut på krogen, sova över, hålla handen, pussas massor... Det ena ledde till det andra och nu bor vi tillsammans, han ska bli pappa till den lilla bebis jag har i min mage just nu och han är the love of my life ♥ Trodde aldrig att det skulle sluta såhär för oss, aldrig någonsin. Jag har haft sån SJUKT tur som har träffat Robin. Så omtänksam, generös, snäll, kärleksfull, söt, ordningssam ;) , ordentlig, SNYGG!!!, mysig... Allt, som inte några ord kan beskriva. Du gör mig hel hjärtat, tack för att du finns ♥ Jag älskar dig. Och SAKNAR DIG!


quote-book: submitted by:starbuckie

111112 - Lördagkväll

Blev så sugen på att göra lite fint här hemma. Bara byta ut lite småsaker. Som tur (eller otur kanske?) är så ligger ikea alldeles för nära ;) Se så fint det blev med några småsaker! :)
Före
Efter
Före
Efter

111112 - 10 veckor

Idag är första dagen på den tionde veckan med bebis i magen. Iallafall enligt mina egna beräkningar, men eftersom att jag tydligen inte får komma till läkaren förrns om 2 veckor så är det ju ltie svårt att veta exakt. Men men. Där omkring iallafall.


I torsdags jobbade jag sista dagen för den här veckan. Det firade jag med sushi hemma i soffan, all by myself. Fick nämligen nys om att man faktiskt kan äta en viss sushi fast man är gravid - lycklig tjej! Kyoto har stans bästa sushi, utan tvekan!

Igår var det fredag och då blev det storstädning av gamla lägenheten eftersom att ingen av oss bor kvar där och paret som egentligen bor där ska komma tillbaka på 2 veckor.
Var lite dimmigt ute.
Så var det bara att börja städa ur!
Då var det bara att flytta ut! :D
Det här var början... Dammråttor och kaos.
Ännu mera kaos.
ÄNNU mer kaos...
FÄRDIIIG! :D
Idag skulle jag åka med Robin till Lensvik men missade bussen så att det blev inte så... Istället ska jag kanske ta en prommis till ikea, städa lägenheten ORDENTLIGT och sen festa nykter. Blir intressant. Så, byebye.

111106 - Jag saknar er...

Jag hade velat vara hemma hos Therre och lillan och spela wii, dricka oboy, leka med dockhusen. Jag hade velat vara hemma hos mamma och pappa och se tv, baka, æta god middag och sitta vid køksbordet och prata med dom och se på nær dom løser korsord. Jag hade velat vara uttråkad och lægga mig i sængen och kramas med mina kissor tills dom blev arga och bet mig før att jag var så jobbig. Jag hade velat vara med Karin och gå på stan och se gå hem till henne och mysa och prata om allt och ingenting. Jag hade velat æta kladdkaka med mina finaste flickor Maja, LH och Karin. Jag hade velat skratta och ha kul med mina Barcelonaflickor! Jag hade velat sitta på strandpromenaden med Denice och prata, fundera och bara vara. Jag hade velat jobba tillsammans med Renee och skratta, prata vett och bara ha det kul med min fina. Jag hade velat æta mosters bulla och bli utfrågad om hur det går med killarna...
Istællet sitter jag hær i en stad jag inte ens vet om jag vill spendera hela mitt liv i, utan dom som betyder mest av allt før mig, ensam hemma, nær det ær pissvæder ute, mår illa, har så jævla ont i magen och ja... Vet inte om det ær før att jag ær extremt kænslig just nu, men idag tror jag inte att tårarna slutar forsa om jag ska vara ærlig.
JAG SAKNAR ER!!!!!! Allihopa.

011111 - Många funderingar...

Har ænnu inte forstått att min fina moster ær borta. Att hon har blivit himlens finaste ængel. Har kommit på mig sjælv flera gånger att kolla upp mot himmelen och hoppas på att hon ser mig och ser hur mycket jag saknar henne och ønskar att hon har det bra!! Igår hade hennes fina små dagisbarn fått høra vad som hænt, att deras frøken hade åkt upp till himmelen, och barnen hade så søtt frågat nær Lena kommer tillbaka. Ja, jag undrar också... Før vi væntar på dig! ♥


Mitt i allt hemska så måste man førsøka blicka framåt, æven om det kænns som att dagarna ær långa som en evighet och det ær ett stort hål i hjærtat. Idag har jag bl.a. funderat på babynamn och kommit på vad babyn ska heta om det blir en pojke... Som alla tror ;) Kan ju dock hinna ændras men just nu ær jag sæker! ;D
Lite bilder då, før det har jag massor av. Glømde min kamera i Lensvik, men har ju iphone ;)



Hær inne ligger lilla pyret! Tycker dock att magen har MINSKAT sen jag tog den hær bilden før ca. 1 vecka sen?! Haha.



Jag och Isabel packade ryggsæcken och gick ut på tur en dag. Nær vi kom fram till vårat mål så børjade det SPØREGNA! Så ja, var bara att gå hem och ha fika hemma... Haha.



Idag var det en sjukt grå, mørk høstdag...



Det var allt før idag. Nu ska jag byta gardiner och kanske dricka varm oboy och vænta tills mitt fotbollsproffs kommer hem och kramaaas med mig ;*

RSS 2.0