110529 - Hej och hejdå

Jävlar vad fort dagarna har gått. Antar att tiden går fort när man har roligt. Vad har jag gjort under min tid hemma då? Varit ute och fotat med bästa syster som har investerat i en värstingkamera. Nu ligger jag ju i lä med min ;) Fan då. Ätit masor. Myst massor. Igår drog jag till Luleå och träffade Isabel och planerade lite Trondis och snackade lite gojja ;D Sen drog jag till Karin och där förpartade vi några stycken innan vi sen drog till Emelie mfl. födelsedagspartaj ;D Där blev det mycket av det goda och det hela slutade med en tur in till Allstar och träffade många fina ♥. Sen blev det nattmacka för mig och Olle men det hela slutade med att han somnade på en gång, men då var det ju mer över till mig ;) Hihi. Idag vaknade jag pigg och utvilad trodde jag... Slog på en film och sen skulle vi "vila" och då var man visst inte så utvilad ändå, haha. Sen åkte jag hem, firat mamma på morsdag, ätit ännu mera gott, varit hos syster och sagt hejdååå. Lika jobbigt som vanligt, men nu dröjer det förhoppningsvis inte så länge tills vi ses igen eftersom vi har en semester inplanerad i sommar! Hoppa bara jag får ledigt så det ordnar sig :)

Sådär det var nog allt. Kan inte fatta att jag flyttar tillbaka till Trondheim på tisdag??? Haha. Jag är mer än redo för det här äventyret, utan tvekan. Sen är frågan vad som händer sen, men det bästa är ju att inte vara planerad!! :) Men man har väl alltid en plan där långt bak i bakhuvudet... 

Har inga bilder att ladda upp precis nu, men bjussar på en gammal en. En sommarkväll när jag och sirran var ute och fotade. 
 


110523 - Sad eyes never lies

Så var denna kväll över. Som jag längtat efter. Som jag räknat ner dagarna till. Som jag tänkt på varje dag sedan 7 februari. Så fort var den över... I'm so glad I found a friend in you.


110522 - Stugan

Idag har hela familjen varit i stugan. Där var en hel del släkt, och vissa som jag inte träffat på år! Haha. Var kul. Såhär ser det ut när man kommer ovanför polcirkeln ;)


Jag och syrran var snabba med kameran när renarna kom fram, haha.


Mera renar...


Och lite mera!


Pappa åkte ut med båten en sväng medans jag höll mig på land ;)


Soligt och fint! Dock inte varmt alls... Hah.


Drog med sis till stranden en sväng... Inget badväder tyvärr ;)


Massa bus med bästa lilla hjärtat ♥

 


Plockade blommor ♥

 

Nej nu är det dags att koka te och kolla Big Brother. Imorgon har jag funderingar på att åka till Luleå och träffa mina fina vänner där. Så får det nog bli!


110522 - Hejdå Barcelona, hej Sverige!

I torsdags var jag ute och åt middag med bästa barcelonatjejerna! Det var grymt mysigt och gott. Efter middagen var det dags att säga hejdå åt bästa Denice! Vi stod kvar några tjejer utanför oss efter vi kommit hem till vår gata för ingen ville att det skulle ta slut! Jiiisses vad jag grät. Bästabästabästa.


I väntan på Denice.


Dags att beställa mat!


Denice och Sophie ♥


Fina Marie! ♥


Ceasarsallad till förrätt.


Och chokladkaka till efterrätt.


Och så slutsumman, haha!


I fredags var det dags att ta farväl av världens bästa tjejer. Grät konstant hela morgonen, och sen kom taxin och körde oss mot flygplatsen... Blev några hundralappar fattigare pga. övervikten, och sen satte vi oss på planet som hade något fel, vilket gjorde att vi fick sitta på planet och glo i 1-1,5 timme. Både jag och Karin slocknade på en gång och vaknade när det var dags att lyfta, haha. Trötta tjejer. Hoppa av, byta plan, packa om övervikten, sätta sig på nästa plan.


Barceloneta one last time!


Sen landade vi i älskade Norrland, och midnattssolen var uppe heeela natten ♥


Igår var jag med hela familjen till Jockfall där vi åt middag. Mys!



Jag och lillan köpte oss mjukglass!


Jockfall!


Dags för middag.


Sen kom vi hem och spelade sällskapsspel. Jag förlorade... Haha.

Jag saknar Barcelona - staden, vännerna, vädret osv. Men det finns ingen bättre plats än hemma, och just nu är det bara här jag vill vara ♥


110519 - Bye bye Barcelona

Nu är vi inne på sista dagen. Imorgon denna tid är vi påväg till flyget. Blandade känslor, minst sagt. Skulle kunna skriva ett milslångt inlägg om allt här, men jag kan ändå inte beskriva... Från det att vi kom hit dag ett, satt i taxin och var tagna av bargen vi åkte förbi... Alla palmer, gatorna, husen... Och när vi fick nycklarna till våran lägenhet på Sant Miquel, sprang ner på stranden och kände på vattnet direkt... ALLT! Tills nu, när vi bor med sjukt härliga människor i våran älskade lägenhet på Ample, har våran givna plats på stranden, vet precis vilka klubbar som är dom bästa och vilka dagar man ska gå dit, hur vi alltid hamnar i vippen... Ja, sen har vi ju haft ett jobb här också. Haha. Känns inte som det. Aja, inga ord kan beskriva hur mycket jag älskar Barcelona och hur mycket jag kommer sakna alla människor här, det sjukt sociala livet här, mina roomies, vänner, alla. TE QUIERO! ♥


Sista kvällen på CDLC. Denice, jag och Karin... I vippen ;)

Nu ska jag packa klart väskan så jag är redo! Sen ska jag till Park Güell med Sophie, och ikväll blir det hejdåmiddag med bästa tjejerna ♥ Imorgon är jag hemma och nej, jag kunde inte längta mer!


110517 - Syttende mai

Idag fyller mitt älskade Norge år! ♥ Har varit i tingsrätten idag eftersom att det kommer bli att vittna framöver. Gah vilket tjorv. Men klart man ställer upp. Sen åkte jag hem, slängde på bikinin och drog till Sophie som låg på stranden. Haha, så härligt att vi har en given plats där vi ligger. Ligger vi inte på just den platsen så är vi inte på stranden hela enkelt ;) Sov flera timmar och drömde att jag var död, jag kunde inte ens vakna upp från den drömmen och fick panik! Aldrig känt så förr asså... Usch. Aja, nu är det dags att fortsätta packa. Snart klar! Sen så blir det sushimiddag på CDLC och sen antar att jag vi vandrar över till Opium?! ;) En sista gång..... Haha.

Här kommer bilder som jag tog av Rachel.


Sophie, jag och Rachel påväg till... Suite!


En sjukt full jag och en sjukt söt brasilianare inne i vippen på Suite.



Denice, jag och Marie redo för partey!


Jag, Rachel och Marie i kära vippen på kära Opium ♥


Sötaste Rachel och sötaste Denice on the flooooor!


Jag och Rachel på uteplatsen på Opium!


110516 - Sista veckan i Barcelona!

Märks att det har hänt endel eftersom jag inte bloggat på typ 2 veckor, haha. Kan nog inte ge en riktig uppdatering eftersom jag inte ens kommer ihåg vad som har hänt men... Har festat en hel del varit på EurovisionPARTEY och fan vad bäst Sverige är!! :D Har testat på lite nya klubbar, haft en sjukt kul onsdag på Suit med Rachel och Sophie, träffat nytt folk, legat på stranden massor, myst med tjejerna och haft det superbra! Nu är det inte många dagar kvar... Tisdag, onsdag, torsdag och sen åker vi på fredag. Usch vad jag kommer sakna alla här. Galet. Nämen annars går allt bara fint.

Lite bilder på det då.


Var och såg på en human pyramide med Karin, Rachel och hennes tyska kompis. Det är tydligen något som är speciellt för Barcelona? No idea. Men duktiga var dom!


Sophie och Karin påväg ner till CDLC för gratis sushimiddag! Mums. Det har ju blivit några såna... Haha.


Tove, Olivia och Maja som alltid är så snälla och trevliga och bjuder in oss ;D


Sophie och jag!


Finafinafina CDLC. Sååå mysigt!


Cava, vitvin och lite snacks ;D


En del av middagen. Det kommer in mya tallrikar hela tiden! Mumsmums.


Sen kom det folk dit. Folk sitter och äter där och får massage samtidigt, haha.


Choklad och jordgubbar som efterrätt!


Uteplatsen. Sweeet!




Har lekt massa på stranden och i havet!


Igår for jag, Sophie, Denice och Marie på äventyr. Så himla fint!



Nice!


Cola Light och Fanta! ;)


Mys!


<3


Så fina tjejer! Denice, Marie och Sophie.


Jag och Sophie väntar på att Magiska Fontänen ska dra igång ;)


Barcelona!


Magiska fontänen.


Sen drog vi oss hemåt.


Mys!


Haha, mitt ute i skogen fanns denna.



Nu ska jag sminka mig och sen ska jag med tjejerna på sushinight på Opium. Min sista gång på Opium. Hujj. Blir dock inte en så sen kväll eftersom att jag måste upp tidigt imorgon och vittna... Yes, you heard me. Men det kommer nog gå bra :) Sen ska jag baaada och sola hela dagen lång, yey! Så att, då hörs vi!








110504 - More pics

Hittade lite fler bilder som Rachel hade från igår :D


Denice, jag, Emilia och Rachel på BOULEVARD!


Skål!


Jag och Denice på La Rambla! ♥


110504 - BAAARCA!

Igår efter att vi pressat klart på stranden (utan några större resultat.. Buhu) så drog vi hem och fixade oss och sen for jag, Karin, Emilia, Rachel och hennes kompis på Dunne's för att äta middag innan matchen började. Helt okej mat var det, hade kunnat smaka bättre. Eftersom trillade folk in och även Denice och Emma :) Så vi satt där ett par timmar.


Maten.


Dålig bild, men Rachel! :)


Också dålig bild men så är det när folk rör på sig hela tiden! Haha. Martin och Emilia.


Är tv-apparater lite överallt. Där är storbilden! Hähä. Det här är innan matchen börjat, sen var det proppfullt där inne!!


Lite nachos med ost, tomat och guacamole :D


Karin, jag och Rachel. Inte så NICE BILD MEN. Haha.

Sen drog vi till Plaza Catalunya och firade BARCA! :D Det är helt sjukt där, gaaaalet. Film finns på min facebooksida om någon vill kolla. Helt sick. Folk klättrar upp i lyktstolpar, träd, alla firar, dricker, ropar, smällar raketer, smällare, allt. GALET!


Mitt i skiten, haha!


BAAAAARCA!

 Sen blev det Boulevard, en klubb vi aldrig varit på. Skitkul! Drog hem vid 6 nångång efter att vi varit i hamnen ett tag. Idag har vi solat och haft det bra. Och guess what? FICK FÄRG!!! HAHA.



Tack Emilia för lite pics ;) Hihi. Nu ska jag duscha och sova. Trött som ett djur. 15 dagar kvar i Barcelona. Vad hände med tiden? GAH! Pressa ska jag. Pressa.

110502 - Norrland

Denna kväll fast för två år sen (what?! redan??) var jag ute med syster och fotade. På kvällen åkte jag ut med mamma och pappa. Vi åkte ända bort till Jockfall. Där var det supermysigt och fint, som det bara kan vara i älskade Norrland ♥

<p>ig&aring;r &aring;kte vi upp p&aring; berget och fotade.<br /> &Aring;&Aring;&Aring;&Aring;H jag l&auml;ngtar tills vi ska dra en <i>roadtrip</i> till fj&auml;lls, inte l&auml;nge kvar nu!!!! :D</p>
Lika fint på dagen...

 
eftersom jag har sovit hela eftermiddan idag så var jag pigg som en mört ikväll ;) här ser ni resultatet. tusan vad fint det är uteee!
Som på natten.

Just nu räknar jag bara ner dagarna tills jag får vara hemma igen. Saknar er så galet mycket!! :) Loveyoooou.


110502 - Semestern har börjat

Helgen har sprungit iväg som vanligt. I fredags var det after work med jobbet, och sen hem och ladda om för att avsluta kvällen på Opium och Sotavento. Var död i lördags när det var valborg så för mig blev det inget firande... Istället skypade jag och sov ♥  Igår var det söndag. Då var vi ett gäng i parken och solade. Dock utan resultat eftersom att jag och Karin tänkte att solen var så stark att vi skulle bränna oss (som vanligt) men hell no. Nästa gång blir det ingen solkräm, utan olja istället!! Haha. Låg där till nångång vid 17, sen hem och äta lite middag och vidare till Denice där Rachel också var. Vi bakade chokladbollar och introducerade dom åt Rachel, haha. Såg lite vänner och hade det mys!!

Idag är första dagen på vår semester, och gissa vad det är för väder? REGN! Haha. Men men, får bli en mysdag då. Har ändå lite saker att ordna för framtiden så är väl bara att fixa det idag. 18 dagar kvar tills vi är på svensk mark igen och jag vet inte om jag kunde längta mer efter er där hemma?! NEJ! :D Och 29 dagar kvar till Trondheim. Då är det dags att jobba röven av sig och jag är supermegataggad för att casha in så ni anar inte! Fan vad jag ska jobba! Och ha det kul, såklart ;D


Jag lånar lite festbilder av Emilia eftersom att jag själv alltid är sämst med kameran när det väl gäller. Haha.

Långfredag:


Denice och Emilia.


Grattis på födelsedagen! ♥ Och mina ben ser sär ut, skulle precis ställe mig! Haha.


Förparty i vårat rum.


Även fast jag hade kameran så blev det inga bilder, haha.


Inne i VIP på Opium. Emma, Emilia, jag och Karin.


Och på påskdagen så såg vi ut såhär:


Jag, Jenny och Emilia på terassen på Opium.


Emma, Sophie, Denice och Karin på Opium.


Jag och Sophie, pöss!


Sen blev det jobbigt att vara med på kort när klockan blev 05... Hah.


Dance, dance, dance.


Ut och andas vid strandpromenaden. Det här ser man alltså PRECIS utanför strandklubbarna. Fattar ni hur underbart?


Ja, där ser ni. Här är alla klubbar. Några meter ner är havet. Underbart.


RSS 2.0