110629 - Friiii som en fågel

Igår när jag vaknade och skulle dra på jobb så sa jag hejdå åt Ida och insåg att det är 16-17 dagar tills jag kommer se henne igen. Gullet då. När jag kom hem efter jobb så var det så sjukt lungt här hemma. Ingen som satt i stuen och flabbade, haha. Så jag gick och la mig istället...
Idag har jag haft fri men ändå massa saker att göra. Fixa skattekort till nya jobben, och sen möte på jobbet. Ikväll har jag och mina jenter lagat sjukt god mat och har precis tryck i oss några popcorn. Hähä. Funderar på att dra en snabbis på butiken och sen ta en promenad. Sjukt varmt ute, dock ingen sol men den fick jag se tidigare idag så nu klarar jag mig ett tag ;)

Nu ska jag jobba torsdag, fredag, lördag, söndag och måndag. Onsdag börjar jag på IKEA. Så nu lär det inte bli mycket till liv.... Haha.
MEN FAN TA MELLANSLAG DÅ!!!

110627 - Hyttekos

Det här är vad som händer på Bakkegata för tillfället... KOSEKVELD!






110627 - Midsommar är slut

Börjar där jag slutar då.

Torsdag slutade jag jobba 22.30. Ida och Madde mötte mig med ett drinkglas och så svidade jag om till festkläder och så bar det av ut på byen. Downtown såklart. Träffade roliga norrmän och festade fram till morgonen, då var det dags att sluta tyckte vi.












Fredag var det slitet, men det var ju midsommarafton. Grillade, hade krans i håret och festade med ett gäng svenskar som dök upp från ingenstans. Men det var ju trevligt det också :D Även några norrmän joinade. Sen blev det Downtown och dagen efter var det inte kul alls...


















Lördag var vi slitna. Men man vet ju aldrig vad man missar en lördagkväll på DT. Så vi bestämde oss för att gå dit en tredje kväll. Förferren var trevlig, och DT var trevlig och så. Igårmorse gick jag upp klockan 07 för jag trodde jag skulle började jobba kl 09. Tji fick jag när jag kom till jobbet och fick höra att jag skulle jobba 15-21. Yey. Bara att vända om och gå hem.










Igår var det söndag och då hände inte mycket. Idag är det måndag. Har varit hos läkaren (efter många om och men för att vi är utlänningar!!!!) för mina utslag och köpt medicin för 700kr. Det var ju mindre kul. Nu ska jag dra på mig kläder igen, sitter i onepiecen som vanligt... Haha. Så ska jag med Ida och Madde en tur på Solsiden.

110623 - Dagarna går...

Som jag nyss sa åt Ida - jag kommer ju inte ihåg vad vi gör för vi gör så mycket, haha.

I lördags var det som sagt var onepieceparty här. Eller okej, vi fyra hade onepiece och resten hade festkläder eftersom det bara vi som är så coola och vågar ha den på oss, eller för att det bara var vi som hade en... Haha. Svammlade och skämde ut oss på gatan i våra teletubbiedräkter ;) Sen drog vi på Crash och det var nice som vanligt.


Taggade brudar!!


Vem gillar inte Sverige? ;p







;D


Bästa tjejerna! ♥


Mooooot CRASH!!!


Låååång kö som vanligt...




Söndag var det bara bakisdag. Soligt var det också så vi började med en kaffe på Oska och så beställde vi mat, tog med Topsy till parken och låg där hela dagen. Jon, Torodd och Basse joinade oss och så spelade vi kubb. Jag var sämst, så då vet ni det!!


Så söta :D


Kubb.

Måndag fyllde Isabel 21 år! Började morgonen med att gå till Solsiden och hämta ballonger eftersom dom har haft sommardagar där och hela köpcentret har varit pyntat med blå och gula balllonger. Vi frågade om vi kunde få dom, och såklart fick vi det ;) HAHA. Till midsommar... Heh. Så länge får dom pryda vårat stora skyltfönster. Sen drog jag till gymmet och fick ett personligt träningsprogram och så var det dags att gå ut med tjejerna och äta sushi! Gott som satan. Efter det kom Jon och Basse förbi på tårtkalas mitt i natten, haha.


Sushiiii


Glada jenter


SJUKT GOTT :D


Tårtkalas!

Tisdag, då jobbade jag. Wohooo. Efter att ha varit ledig i 9 dagar. Sen kom jag hem, less som satan... Och vad ser jag då? Jo, att jag fått jobb på IKEA!! Så 6 juli börjar jag där. Tror det lutar åt att ha två jobb :D

Onsdag igår. Också jobb. Har jobbat kväll två dagar i rad nu så har typ inte träffat någon annan än dom på jobbet, haha.

Nu ska jag gosas lite med Topsy... Hon flyttar ju idag eller imorgon :( Hujjj vad jag kommer sakna lillen!!

110617 - Äntligen

Heija!
Igår blev det några vinglas på Solsiden med ett gäng glada människor. Eftersom att typ alla utom jag och Issa hade jobb dagen efter så blev det vi två som drog till Ricks. Men vi klarade oss ju fint där och träffade på trevliga norskar som vi tog med oss till Circus. Koseligt! Avslutade kvällen med mat från BK så Issa fick gå och mata mig hela vägen hem, haha. När vi kom hem kom också skrattattackerna och ingen av oss kunde sluta!! Sen var det dags att rasta hunden vid 03... Gjorde dagens goda gärning och följde en tjej hem till där hon bodde eftersom hon bad oss, haha. Så aaaaatt..
Imorse var det bara att ta ut Topsy på en liten tur! Sen träffade jag Fanny, en tjej från Luleå som Issa känner, som också bor i Trondheim. Jag, Issa och Fanny tog med oss kubb och drog till Marinen där Steffen & Co var. Grillade lite, även om det kom några regndroppar... Haha. Men våran engångsgrill var såklart trasig så blev ingen mat för oss där. Spelade kubb, och jag och Issa förlorade som FAN mot norrmännen. Pinsamt. Men nästa gång.
Denna varelse satt i min säng när jag vaknade. Whatttaaaa fuck?!
Steffen var cool på marinen.
Vinnarlaget...
Ingen mat och ingen vinst, men lika glada var vi ;)
Sen drog vi hem... Och vet ni vad vi gjorde sen?! Gick till gymmet och skaffade oss träningskort!!! Så jag och Ida körde ett träningspass direkt. Som tur är har hon tränat där ett tag så jag fick hjälp, haha. Var sjukt nice och nu ska jag fortsätta såhär. Ikväll har vi alla fyra här hemma spelat yatzy och myst på i våra onepiece! ♥ Sen gick jag och Issa på en långtur med Tospy.
Imorgon är det onepiece-party här hemma! Sen dressar vi väl om när det är dags för utgång ;) Kommer bli niiice för alla är taggade till tusen!! Det var allt för idag. Pussis.

110616 - Ännu en ledig dag

Idag har jag, Isabel och Topsy varit ute i solen litegrann. Det tyckte vi alla om! Fanns många änder att kolla på ;) Nu väntar vi besök här borta, och sen är det tacos och så är det tid att gå till salongen hos Ida och färga håret. ÄNTLIGEEEEEN ska jag bli blondare!!! ;)

110615 - Topsy

Ann Karin och hennes gutt skulle åka bort på semester nu i en vecka. Då är vi snälla och tar hand om Topsy som ska få bo här hos oss! :)





Ser ni så söt hon är?! Hihi. Nu ska vi göra natt här.


110615 - Sverigetur

Jag hinner inte med i svängarna. Händer så mycket nu så vet inte vart jag ska börja. Kan börja med att säga att vi var på lägenhetsvisning den där dagen. Det var sjukt varmt och soligt ute, så jag, Madde och Ida drog på oss shorts och linne och började knalla. Lägenheten var sjukt snygg och vi slog till! Så från och med 15 juli kommer vi bo i en stor snygg lägenhet som är fullt möblerad med snygga saker ;) Nyrenoverat kök/vardagsrum och tre sovrum, balkong, bakgård osv. Perfecto! 


Vardagsrummet.


En del av köket :D

Sen så skojade vi och sa att vi måste börja gå hem innan det börjar regna, och så kom vi ut... Då ösregnade det. När vi kom hem så var Jacob och hans snygga kompis hemma... Och då såg vi ut SÅHÄR!! Haha.


Blöta som fan. Vet inte om man ser det, men vi är GENOMBLÖTA!

I söndags var det sommerfest på byen! Då hade i också avskedsparty för Jacob som flyttat. Blev en rrrrriktigt nice kväll. Jag och Issa börade med middag på Solsiden som var sjukt gott! Sen kom vi hem och då var det party all night long! Bästa förfesten någonsin! :D Sen drog vi till Downtown.


Glada laxar.



Haha, taggade brudar!!


YEEAH!


Dagen efter går man på Oska och äter pizza, eller kebab, eller hamburgare. Det är ju den svåra frågan. Sen sätter man sig i soffan och chillar. Och så kan man sova ifall man vill det ;)



I måndags när vi mådde som bäst, hähä, fick vi en snilleblixt att vi skulle åka till Åre på tisdag. Sagt och gjort. Vi ringde och bokade en bil och sen satte vi oss i vraket och styrde kosan mot Åre.


Vraket ;)


Jag och Ida drog på kisspaus.


SÖTASTE!!



Vi besökte systembolaget, ica, klädaffärer, max och apoteket! Sen drog i hemåt.

Idag händer det inte mycket. Vi ska städa och sen ut på tur, kanske shopping... Behöver en dator.

PUSS!!!!!!!!


110611 - Partiepartie

Vad har hänt då... Har hunnit vara på Crash, Downtown, Crash igen, Downtown igen, Three Lions. Imorgon är det första dagen jag ska jobba helt ensam!! Kommer vara helt sjukt nervös, hujj. Men men. Idag är bara en pissig dag, har haft tur att Jacob har varit hemma så jag har sluppit vara ensam :D Lite bilder på det här då.


Glada kinajenter i regnet ;)


Och vi lekte och lekte!!


Hehehehe i stugdörren!


Lunch på jobbet!


Sen la vi oss på marinen och kosade oss i solen!!


Fick besök!


Nidarosdomen.


Hujj, nu orkar jag inte lägga upp fler bilder. Dags att äta lite choklad och dra på visning av en jäääättefin lägenhet!!

110608 - Sol, sol, strålande sol

Heia!
Jobbat morgon/dag igår och idag. Skönt att komma hem i tid även om det innebär att man måste kliva upp före fan, dvs kl 05.00! Är så mycket att ta in i huvudet så är helt slut efter jobbet alltid. Idag var det sjukt tempo så det var kul! :D Sen har jag varit ute lite och hängt i solen med Ida på hennes rast en snabbis tills Madde kom hem.. Och då gick jag med henne på Bik Bok och Gina Tricot. Haha. Hittade en klänning (halva priset på ALLT på BB, woho!) och en bikini + ett linne. Ohyeah. Så sommaren, jag är mer än redo! Imorgon är jag ledig, fredag är jag ledig, lördag är jag ledig. YEY! Så planen framöver är väl; torsdag - några pils i solen med några glada människor! :D LÄNGTAR! Kanske utgång efter det, är ju trots allt torsdag. Fredag - kanske hinna en tur till gamla jobbet, och sen grillfest med nya jobbet på kvällen. Blir kul. Måste bara hitta en grilldress eftersom det är dresscode ;) Lördag har jag inga planer än. Söndag är det jobb några timmar och sen dags för den årliga sommerfesten i stan hela natten lång! :D CRAZZZZZZY.
Nu är jag bara sjuuukt mätt efter våran goda kycklingsallad så blir nog inte många knop ikväll inte. Kanske dags att natta snart, haha! Pussis.

110607 - Jobba, flytta, jobba

Heia. Jeg har glemt å oppdatere bloggen, men jeg har jobbet og flyttet har hatt litt mye å gjøre! Okej skojaaaa ;) Eller nej, det är sant. Haha. Har jobbat fredag, söndag, måndag, tisdag... Ska jobba onsdag, torsdag och ev. lördag eller söndag. Så jo, nog jobbar vi på här borta!! Helt galet hur mycket jag lär mig hela tiden. Kommer bara mer och mer och mer, haha. Kul!! Sen fick jag precis mail om att jag får norska semesterpengar på några dagar... Och det var en SJUKT positiv överraskning!! :D Fyfan vad jag älskar Norge! Haha.


Tog en promenad och då var det konsert på Buran!


Gick förbi Svartlamon och hälsade på fåren.



Svartlamon. 


Svartlamon.



Igår flyttade jag och Issa in till Ida och Madde. Eller okej, jag jobbade och dom flyttade under tiden.. :p Så nu bor vi här allihopa. Jag och Issa sover i uppe på ett loft (tyyyp, haha) i Jacobs rum. Koseligt! Annars händer det inte mycket av värde. Jobbar, komme hem, umgås, äter och sover. Knappt det ens ;) Nä nu ska jag gå ner i tvättstugan och göra lite nytta... Spännande, har aldrig testat den, hähä.


Vårat fönster. Ser ni vilken fin utsikt in i rabatten? :D


Haha, våran kjempekoseliga säng!! Man måste dock ha pall för att ta sig upp. Sen ska det bli lite mysigare när Jacob har flyttat ut ;)


Vi älskar ju att spela gitarr ockå...


Och så har vi hängt tvätt idag som ni kanske ser, haha!

Nu är det dags för middag, vila och sen en tur på Ladestien. Nu är det dags att styra upp här va ;)


110604 - Back in Business

Heiaaa!

Hujj, var ju ett tag sen sist. Flygresorna gick prima skinka. Fick skjuts från flygplatsen och så mötte vi våran väskbärare utanför huset, perfecto ;D Allt var sig likt här hemma. Eller hemma är det väl inte, men det känns ju nästan som det, haha. Så nu är vi inneboende hos Henriette!! :)


Hon var så söt och hade bäddat så fint åt oss tills vi kom!


Och bilden på oss satt kvar på kylskåpet ;)


Sen drog vi på intervju på IKEA och det gick väl bra även om man hade varit vaken sen kl 04. Sen så träffade vi Ida!! :) Vad meeeeer... I onsdags var vi på en annan jobbintervju och skrev kontrakt direkt, haha. Vi är bäst helt enkelt! Sen firade vi det hela med en utgång på DOWNTOWN ;) Allt var som det skulle där och träffade massa söta ansikten så vi var alla happyface hela natten lång :D I torsdags tog jag och Isabel en tur i byen, och sen hade vi myspys med Ida hela dagen! Fredag var det igår, och det var också första jobbdagen. Isabel hade morgonpasset och jag hade kvällspasset. Det gick kalasbra! Vi jobbar i en restaurang. Där serveras buffé, a la carte, dagens osv. Ett helt häfte med menyn. Så det är en heeel del att lära sig. Och allt som säljs i kassan då, hujj. Men det verkar skitbra och kommer lära oss grymt mycket så allt känns bara kalasbra! :D

Vaknade imorse av en parad, haha. Det är fan parader utanför fönstret överallt jag är!! Så idag är väl planen bara att dega och ikväll måste vi väl ta oss ut på byen en sväng ;) Snakkes da!


Så skönt att vara tillbaka i bästaste Bakklandet! ♥


Marinen!


Bakklandet.


Här ska vi sitta och äta nattmat när värmen kommer, just like the good old days ;D


Mys i en park!


RSS 2.0