111029 - Min bästa Moster

I onsdags ringde jag moster för att säga grattis på hennes 59-årsdag. Jag passade också på att berätta att jag och Robin ska ha barn, även om hon hört skvaller om det från Therre redan ;) Hon blev så glad, moster! Hon sa att hon ska ta fram bulla tills jag och Robin kommer hem om tre veckor och när vi skulle lägga på så sa jag "vi hörs snart, eller nej, vi ses!". Vem hade trott att det skulle vara mina sista ord till dig, någonsin?


Igår ringde Therre och sa att det står en ambulans utanför mosters hus, men att hon inte ville ringa mosters man och störa utan att hon väntar ett tag. Ingen Therre ringde upp mig när 10 minuter gått så jag ringde henne; "men Petra lugn, det har bara gått 10 minuter! jag ringer dig snart.". Jag gick runt här hemma, var ensam... Och så ringde Therre; "moster är död...". Blev så jävla ledsen att jag inte ens fick luft att andas ordentligt, fick kokheta vågor genom kroppen och satte mig ner på badrumsgolvet och tårarna forsade. MOSTER?!

Du har alltid funnits där för mig, för oss, för alla. Det är du som har frågat "har du långkalsonger under byxorna?" eller "du har väl täckbyxor med dig?" när jag och mamma har tagit en promenad till er över tallviksbron när det börjat bli kallt ute. Det är du som har tagit mig upp till sköldpaddorna och suttit och pratat med dom. Det är du som har gjort mig fina varma halsdukar och tjocksockar. Det är du som har matat mig med bulla när jag har varit på besök hos dig. Kan fortsätta hur länge som helst... Det är du som ALLTID har ställt upp, inte bara för mig utan för alla. Alla som någonsin träffat dig kom att älska dig. Du är världens bästa moster och jag älskar dig så sjukt mycket och jag kommer aldrig sluta hoppas på att du kommer tillbaka.

När jag sitter här och storgrinar och skriver här i bloggen så tänker jag på dig. När jag har varit på äventyr sen början av 2010 så har jag skrivit allt här så att bl.a. du har kunnat läsa om vad jag gjort. Alltid när jag har kommit hem på mina snabbesök så har jag kommit hem till dig och berättat och du har alltid sagt att du håller koll på mig och läser min blogg.

Moster, jag hoppas att du har det bra där du är nu för du förtjänar bara det bästa. Jag hoppas att du kommer att fortsätta se efter mig. Jag är ju mosters lilla pyret, skruttan, bullmonster, allt. Det här skulle aldrig få hända dig, aldrig. Världens finaste Lena. Jag saknar dig. Det här är SÅ ORÄTTVIST!!!


111007 - Fredagsmyyys

Åh, äntligen fredag! Även om det är jobb imorgon, min första jobblördag på nya jobbet, ensam från öppning till stängning!! Men det kommer nog gå fint för jag är så duktig ;) HIHI. Ikväll har jag och Isabel myst på med tacos, bulla och idol! Precis som det ska vara :) Nu ska jag ta mitt pick och pack och dra till min loverrrrboy ♥
Bjussar på två pics från igårkväll ;))

111005

Haha, kom bara på mig sjælv imorse nær jag gjorde en liten baguette med MAJONNÆS, skinka och gurka. Har också testat på varma mackor med ketchup (!!) skinka och ost. Och macka med ost och jordgubssylt! Norrmænn alltså ;) Næ, nu har jag varit klart hemmafru før idag så då ær det væl bara att gøra sig klar før jobb tills ikvæll, och sen bestæmma el-avtal, kul jul.


111003 - Lensvik

Førra helgen blev det fest och en liten tur på Raus och Circus.Sen var det vardag igen, då var det jobb på Ordning&Reda som jag ælskar! :) I torsdags var jag ut och åt sjukt god sushi med tjejerna från jobbet, mysigt!





I fredags efter jobbet blev jag och Robin hæmtade av Ole och Malin och så åkte vi till lilla Lensvik dær Robin kommer från. Væl framme så åt vi middag hos hans syster och myste på!! :)

På lørdag blev det bus och mys och sen var det fotbollsmatch, Lensvik -  Kolstad och det blev vinst ;)









Efter matchen drog jag, Malin och Mia hem eftersom att vi inte ville sitta med svettiga killar och se på fotboll på tv ;)


På kvællen blev det FEST i klubbhuset ;) Først pizza och quiz (som vi vann såklart, æven om man inte bidrog så mycket nær allt handlade om laget, haha) och sen festfestfest.


















Och såklart hann ju batteriet i kameran dø innan festen ens hade børjat, men men... Nær natten hade kommit så var det på tiden att røra sig hemåt, och det gjorde vi till fots, haha. Ni anar inte hur RÆDD jag var, speciellt nær Robin går hela vægen "ær det en ælg?? vænta, AKTA!!", mmmh. Kolsvart ute och bara massa ljud øverallt, usch, inget før mig ;)





På søndag hade jag blivit lovad fjælltur men tror ni det blev av? Nej. Orkade verkligen inte, haha. Sen var det dags att åka tillbaka till kæra Trondheim. Byebye Lensvik, før denna gång.




Søndag igår då, vilket mærktes tydligt :p Hær ær ju allt stængt på søndagar utan Bunnpris och Rema som har småsmåsmåsmå trånga søndagsbutiker som alla bakismænniskor ska trængas i... Så vi køpte massa god mat och lagade och såg på film och bara myste massa :)



Och nu ær det måndag och jag har snart varit vaken i 1,5 timme ;D Haha. Kan inte somna om, men ska nog gå ifall jag lægger mig på soffan och slår på en film... Sen ska jag hem och pyssla på och mysa med mina tjejer ♥


Har iallafall haft bæstabæstabæsta helgen, træffat fina hærliga mænniskor och bara kopplat av och haft det så bra ♥ KÆRLEK!

Och tror ni jag kan vara annat æn helt sjukt glad nær jag får såhær søta saker?! :D Jag har værldens bæsta pojke ♥♥




RSS 2.0