110604 - Back in Business

Heiaaa!

Hujj, var ju ett tag sen sist. Flygresorna gick prima skinka. Fick skjuts från flygplatsen och så mötte vi våran väskbärare utanför huset, perfecto ;D Allt var sig likt här hemma. Eller hemma är det väl inte, men det känns ju nästan som det, haha. Så nu är vi inneboende hos Henriette!! :)


Hon var så söt och hade bäddat så fint åt oss tills vi kom!


Och bilden på oss satt kvar på kylskåpet ;)


Sen drog vi på intervju på IKEA och det gick väl bra även om man hade varit vaken sen kl 04. Sen så träffade vi Ida!! :) Vad meeeeer... I onsdags var vi på en annan jobbintervju och skrev kontrakt direkt, haha. Vi är bäst helt enkelt! Sen firade vi det hela med en utgång på DOWNTOWN ;) Allt var som det skulle där och träffade massa söta ansikten så vi var alla happyface hela natten lång :D I torsdags tog jag och Isabel en tur i byen, och sen hade vi myspys med Ida hela dagen! Fredag var det igår, och det var också första jobbdagen. Isabel hade morgonpasset och jag hade kvällspasset. Det gick kalasbra! Vi jobbar i en restaurang. Där serveras buffé, a la carte, dagens osv. Ett helt häfte med menyn. Så det är en heeel del att lära sig. Och allt som säljs i kassan då, hujj. Men det verkar skitbra och kommer lära oss grymt mycket så allt känns bara kalasbra! :D

Vaknade imorse av en parad, haha. Det är fan parader utanför fönstret överallt jag är!! Så idag är väl planen bara att dega och ikväll måste vi väl ta oss ut på byen en sväng ;) Snakkes da!


Så skönt att vara tillbaka i bästaste Bakklandet! ♥


Marinen!


Bakklandet.


Här ska vi sitta och äta nattmat när värmen kommer, just like the good old days ;D


Mys i en park!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0