110213 - En lördag

Blev ingen utgång ikväll. Är alltför seg. Idag gick vi in mot stan, i "bara" 4 timmar. H&M är liksom en våning med underkläder, en våning med logg, två våningar med damkläder och en våning med herrkläder. Fanns säkert en våning med barnkläder också, kollade inte. Herregudars. Blev te och mackor istället! Ska sova nu snart för imorgon är det mycket att göra. Busskort som ska fixas och så måste vi väl åka en sväng mot jobbet så vi hittar dit på måndag när vi börjar jobba! Åt förresten en galet god pizza idag på en jättemysig restaurang. Hade inte med kameran för en gångs skull, men vi lär ju gå dit fler gånger ;)


Här har vi Dino. En glassbar runt hörnet där vi bor. Dom säljer också Crepes och det testade vi idag. Som en megastor pannkaka med massor med choklad i (eller Nutella, finns olika att välja mellan) och så viker dom ihop den. Var sjukt sött, men helt okej.


Igår var vi och handlade. Blev ju några påsar!! Haha. Sen är påsarna så sjukt små och känns som att dom kommer gå sönder vilken sekund som helst.



När vi fyllde på mobilen på något packisställe så hittade vi den här skivan. Ser ni?! Senaste nytt eller? Hahah! Och på gatan brevid såldes det hamburgertallerken och kebabmiddag. Ja jisses.


Här har ni en bild på våran trappuppgång. Femte våningen liksom. Tror ni det är jobbigt att gå upp? Har funderat lite på hur man gör när man tillexempel ska flytta upp en säng i den här trappen, eller har köpt en ny soffa? Måste ju vara omöjligt. Så har vi ett fint litet torg här i närheten också. Eller ja, kanske några fler än ett, haha.


Den här bilden tog jag nyss. Visst är det mysigt?! Hihi.


Vi hittade alkohol som var billig. 1 liter vodka och 1 liter likör till ROSA PANTERN!! :D Jajjemen Issa, du läste rätt ;) Summan för dessa två; lite under 300SEK! Annat än i Trondheim kan jag då säga. Hade minst kostat det dubbla.

Kommentarer
Postat av: Issa

MEN FYFAN nu blev jag avis! Smuggla hem några flaskor åt mig ;)

2011-02-13 @ 12:44:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0