110330 - 20 grader VARMT!

Idag efter jobbet skulle jag och Karin gå och se på våra tatueringar. Men då var det såklart siesta! Denna siesta alltså. Så då blev det inget med det.


Sol och varmt!


Tatueringsstudion... Som var stängd!


Istället gick vi hem en sväng och åt lite mat från vårat tomma matskåp (eftersom vi ska flytta..) och sen gick vi ut i solen (som värmde idag!!) och åt en glass från Dino. Vårat favoritställe ♥


Ser ni? +20! Och idag visade den rätt, haha.


Älskade Dino.


Två glada tjejer som får avnjuta sommarens (?!) första glass i solen. Och ser ni, vi har bara kofta på oss!


Sen så drog vi ner på stranden en sväng för att kolla läget. Haha, här kan ni se utsiken. En av dom omtalade nakengubbarna. Eller han här är väl inte så gammal. Står HELT naken och pratar med folk. Sen så såg hans "kompisar" att jag fotade han och då ropade dom att han skulle komma till oss där vi satt. Måste jag säga hur fort vi ställde oss upp och sprang hem?! HAHA!


Tänk att ligga och sola en vacker dag på stranden, vakna upp och ha hans denna nakna man i ansiktet. Nejtack.


Finns så grymt många duktiga människor här. Vart man är går så håller dom på med massa roliga grejer som man själv aldrig nånsin skulle klara av!

Nu ska vi och få nycklarna till nya lägenheten och städa ur den. Sen ska vi dra förbi studion om vi hinner och se ifall vi kan få en titt!! :) Spännande.

BESOS y ABRAZOS! = pussar och kramar ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0